Nieuwsbrief oktober 2022.

In deze nieuwsbrief onder andere:

Hoe gaat het er aan toe bij de notaris, 

de verkopende makelaar en de

aankoop makelaar.


woning kopen Tenerife
notaris Tenerife
woning Tenerife

In deze nieuwsbrief gaan we wat uitvoeriger in op de rol van de notaris in het verkoopproces van een woning. Zijn rol en alles wat hij aangereikt moet krijgen om de definitieve verkoop een wettelijke basis te geven zodat vaststaat dat u de nieuwe eigenaar van de woning bent. We geven ook aan wat er voor de ondertekening klaar moet zijn en hoe u dat doet maar ook wat er daarna nog gebeuren moet om geldigheid voor anderen te verkrijgen.

De makelaar speelt in het voortraject een belangrijke rol en daarom schrijven  we in deze nieuwsbrief niet alleen over de noteris maar ook over de verkopende makelaar en over zijn rol bij het kopen van een woning.

Waarschijnlijk is het kopen van een huis op Tenerife één van de belangrijkste beslissingen in uw leven en juist daarom mag er niets fout gaan. We hopen dat we u met deze informatie een gedegen bron te hebben gegeven om de koop van een huis zo goed mogelijk te laten verlopen.


Deze keer gaat de video over "Tenerife en het Anaga massief".


Hoe gaat het bij een notaris op tenerife?

Een notaris op Tenerife doet voor een deel hetzelfde als u gewend bent maar er zijn zaken die hij niet doet.


Hoe gaat het bij een verkopende makelaar op tenerife?

Een verkopende makelaar op Tenerife helpt u bij het vinden van alle noodzakelijke informatie over het huis dat u graag wilt hebben.


aankoopmakelaar tenerife

Hoe gaat het bij een aankoopmakelaar op tenerife?

Een aankoopmakelaar op Tenerife helpt u bij het zoeken en begeleiden van een huis dat zo goed mogelijk bij uw wensen past.


Hoe gaat een huis kopen of huren op Tenerife?

Al eerder verscheen op de teiding wat algemene informatie over huren en kopen op Tenerife. Klik op de link hiernaast.


In de volgende nieuwsbrief van deteiding gaan we in op de aanvullende rol van een advocaat bij het kopen of huren van een huis op Tenerife.Informatie over corona.

Op Tenerife zijn bijna alle corona maatregelen van de baan. Alleen in het OV, de ziekenhuizen en bij de apotheek dient u nog een mondkapje te dragen.


Informatie over de folklore op Tenerife.

Wat meer informatie over de lokale drachten en gewoonten. De romerias en de dorpse feesten. Ontdek de folklore van Tenerife.


Weetjes over Tenerife.

Lees tips en informatie over Tenerife, weetjes over de natuur, de bossen, de bergen, de cultuur en de geschiedenis.Vaste activiteiten


Het borreluurtje.

Iedere 2e vrijdag van de maand van 17.00 uur om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten. Eerstvolgende keer: 7 oktober a.s.


Koffie ochtend Zuid.

Elke woensdag vanaf 10.30 uur in Westhaven Bay waar iedereen tegelijkertijd van het prachtige uitzicht kan genieten.


Koffie ochtend Noord.

Elke dinsdag vanaf 11.00 uur in het meest sfeervolle deel van de wijk La Paz bij restaurant InterMezzo.


Café Royale in het zuiden

Houdt u een heerlijk kopje koffie met wat extra´s? Wij drinken gezamenlijk heerlijk geurende koffie met smakelijke toevoegingen.Over Tenerife.
Op dit eiland is veel te zien en te beleven. Bekijk de kaarten. Er staan al 365  bezienswaardigheden, 40 gemeenten en 30 stranden op. 


Wat te doen op Tenerife.

Voor veel mensen is Tenerife een eiland waar je in de bekende badplaatsen heerlijk kunt genieten van de zon, het eten en de zee....... Wat is er nog meer te doen?
Eerdere nieuwsberichten kunt u teruglezen op een aparte pagina van De Teiding.

Als u iemand kent die de nieuwsbrief graag wil ontvangen kunt u dat hieronder opgeven.
Ook als uw partner de nieuwsbrief graag apart wil ontvangen.

Tot het volgende nieuwsbericht over Tenerife.