Wil je over Tenerife een leuke spreekbeurt of werkstuk maken?

Over Tenerife kun je een leuke spreekbeurt of werkstuk maken met de informatie die op “De Teiding” te vinden is. Je kunt hier uitzoeken hoe gemakkelijk dat is.


Voor een goede spreekbeurt of een mooi werkstuk heb je informatie nodig bestaande uit teksten en foto´s. Op deze site, “De Teiding” kun je het allemaal vinden.

Bekijk de tips hieronder en je vind vast wel wat je wilt hebben.


Klik hieronder voor alle dorpen en steden op Tenerife.

Als je op een pagina van een dorp, plaats of stad op Tenerife bent staat er rechtsboven ook altijd een link naar wat daar te doen is en welke bezienswaardigheden daar te vinden zijn. Klik ook maar eens op die knop.


Je kunt ook honderden bezienswaardigheden op Tenerife voor je werkstuk of spreekbeurt vinden door op een duidelijke kaart te kijken

Als je goed inzoomt op de kaart komen er steeds meer bezienswaardiheden. Klik erop en je ziet links een link naar de juiste pagina.


Er staan 50 bijzondere weetjes op deze website. Daar zitten hele bijzondere weetjes bij die bijna niemand kent.

Kijk voor je spreekbeurt of werkstuk ook even naar een globe, dat geeft een goed idee van de afstand tot Noord- Europa


Tenerife kent een rijke folklore, zoals een ploeg optillen of levantamiento de arado of het feest ter ere van La Virgen del Carmen.  Daar is een speciale pagina voor.


Tenerife kent een hele bijzondere flora. Er zijn planten en bomen te zien die je buiten de Canarische eilanden nergens anders kunt zien.


Met deze informatie wensen je veel succes! Als je een spreekbeurt of werkstuk over Tenerife hebt gemaakt laat het ons dan weten, We zetten het graag voor je op onze website.