Vakantie in Los Cristianos

Zon, zee, strand én gezellig uitgaan naar bars, cafe´s en restaurants. Dat geeft het fijne gevoel tijdens een vakantie Los Cristianos. 

deteiding.nl


Klik op onderstaande knoppen voor veel meer informatie en bezienswaardigheden over vakanties in Los Cristianos en Playa de Las Vistas.


Met z´n gouden stranden aan een kalme blauwe zee en met het heerlijke klimaat van Tenerife is Los Cristianos aan de zuidkust van het eiland één van de meest geliefde bestemmingen om een heerlijke vakantie,  te vieren of er te overwinteren. Er is bovendien zoveel te doen dat u elke dag en avond wel iets leuks kunt ondernemen. En mocht dat niet genoeg zijn dan kunt u tijdens uw vakantie overal op het eiland leuke uitstapjes maken. Ook met kinderen is er in deze plaats en de omgeving voldoende te doen, ze zullen niets te kort komen. Het strand is één van de grootste van het eiland en het naast gelegen gebied van Playa de Las Vistas hoort er ook bij. Dat is een wat moderner gebied met het heerlijke strand Playa de Las Vistas met een eigen winkel gebied en een mooie boulevard. Overigens is Los Cristianos ook de oudste badplaats van het zuidelijke deel van het eiland en dat is niet voor niets want deze stad heeft het mooiste klimaat en dus het lekkerste weer van Tenerife. Het kent eigenlijk maar twee seizoenen, de lente en de zomer.


Langs het hele brede strand loopt een lange boulevard om in de avonduren een heerlijke wandeling te maken terwijl u onderweg talloze bars, cafe´s en restaurants tegen komt die allemaal wel een eigen specialiteit hebben. In het oude centrum is nog meer horeca te vinden maar daar zijn ook de gezellige straatjes met allerlei leuke artikelen die bovendien meestal nog goedkoop zijn ook. Als u de juiste plekjes weet te vinden kunt u ook eens de verrassend lekkere lokale keuken proeven en als u dat echt goed bevalt kunt wat lokaal gekochte potjes heerlijke sauzen e.d. van uw vakantie mee naar huis nemen. Vlakbij Los Cristianos is een grote markt waar nog veel meer te genieten is van het lokale aanbod aan producten.


Als u wilt weten wat er allemaal te doen is in Los Cristianos kunt u op de knop "wat is er te doen" klikken want daar staan alle bijzondere gebouwen en plekjes in de stad op. Bovendien kunt u daar de gegevens van het lokale toeristische informatie kantoor vinden. Het is altijd leuk om daar tijdens uw vakantie een bezoekje aan te brengen.

Los Cristianos heeft ook een auditorium waar u films en toneel kunt bekijken, er is een cultuur centrum voor tentoonstellingen en verder is er natuurlijk een postkantoor en een bibliotheek. Klik hierboven op de knop "alle informatie" voor de adressen. Daar vindt u natuurlijk ook het politiekantoor en het gemeentehuis voor het geval er tijdens uw vakantie iets mis gaat.


Weer en klimaat.

Los Cristianos ligt net iets voorbij de meest zuid westelijke punt van Tenerife en dat is maar goed ook want net iets te zuiden van de stad waait het veel vaker terwijl de zon er iets minder vaak schijnt. Het klimaat en het weer in Los Cristianos zijn dus net iets beter. Bekijk de kaart voor de precieze ligging.

 


Conclusie voor vakanties:

Als u tijdens uw vakantie wilt genieten van het prachtige klimaat van Tenerife en u zoekt een levendige plek aan zee waar onder de zon en aan het mooie strand veel te doen is, zijn Los Cristianos en Playa de Las Vistas een hele goede keus waar u nog vaak aan terug zult denken.

Overwinteren:

Voor overwinteren is dit gebied meer dan geschikt door z´n zachte klimaat, de goede wandelmogelijkheden, de vele voorzieningen, de eindeloze stranden en de vaak gezellige sfeer.


Enkele goede vakantie verblijven, bungalows, hotels en appartementen in Los Cristianos en op Playa de Las Vistas zijn:

Sol Arnona hotel     locatie   -  H10 Big Sur   locatie    -  Paloma Beach Apartments,  locatie↗  -   Colina Apartment    locatie   -    Checkin Bungalows Atlántida  locatie


Foto galerij vakanties in Los Cristianos. Klik voor vergrotingen.


Alle vakantie- en badplaatsen staan op de pagina Vakantie op Tenerife↗

Pagina: vakantie in in Los Cristianos

deteiding.nl