Lees de nieuwsflits van November met alles over gastronomie op Tenerife en de belasting op huizen in Tenerife

Lijst met de Spaanse namen van gerechten op Tenerife.

De gastronomie van Tenerife is eenvoudig maar gezond. U kunt er heel goed eten en drinken maar wat betekenen al die teksten op de menu kaart?

deteiding.nl


Er zijn zoveel restaurants op Tenerife dat het soms een beetje moeilijk is om te kiezen naar welke u graag wilt gaan. Een aantal van die restaurants, met name de Guachinches, hebben alleen een Spaanstalige kaart waar het eten en drinken op staat. Met enige regelmaat kunt u restaurants tegenkomen waar zelfs geen menukaart is. De bediening vertelt het gewoon en wellicht begrijpt u niet wat er te lezen is of wat er gesproken wordt.

Het kan handig zijn om dan een lijst met de meest voorkomende gerechten bij u te hebben zodat u weet wat u krijgt als u iets bestelt bij een restaurant og guachinche.


Gerechtenlijst Tenerife
PDF – 35,4 KB 34 downloads

Deze gerechtenlijst kunt u downloaden en afdrukken.

Neem deze lijst mee als u niet helemaal goed weet wat de namen van de traditionele gerechten op Tenerife betekenen. U zult merken dat het een hele handige en uitgebreide lijst is over alle gerechten die u uit de traditionele keuken van Tenerife wilt gaan eten, drinken en proeven.


Pagina:eten en drinken tenerife 

deteiding.nl