Op afstand werken op Tenerife is wel heel aantrekkelijk.

Tenerife ligt in Europa, gebruikt de euro en heeft zo ongeveer het beste klimaat ter wereld. Reden genoeg om werken op afstand daar te doen.


Zoek een mooie plek met een ontspannend zicht op zee en verplaats je werk naar Tenerife. Geniet van de unieke flora, de overweldigende vulkanen, de boeiende folklore, het bruisende carnaval en de heerlijk ontspannen dorpjes met onverwachte restaurants en barretjes. Tenerife heeft veel te bieden voor iedereen die charmes van het eiland kent.

Een eiland met spectaculaire stranden en adembenemende wouden temidden van de oceaan waar de golven van de oceaan surfen tot een speciale belevenis maken. Een eiland waar u eindeloos kunt wandelen door de bergen of langs prachtige stranden en vervaarlijke rotskusten. Geniet van Tenerife als u ontspanning na het werkt verdient en zoekt.

Maar er is meer. De overheid van Tenerife is een informatie campagne begonnen om het werken op afstand vanuit Tenerife te bevorderen. Daarvoor is samen met de andere eilanden 500.000 euro beschikbaar. Met hoopt met die informatie campagne 30.000 telewerkers te kunnen verleiden om hun vaste werkplek op Tenerife in te richten.

- De voordelen die in de informatie campagne genoemd zijn luiden:
- uitstekende vliegverbindingen,
- perfecte en snelle internet verbinding,
- gebruik maken van alle EU-middelen en steun,
- het betaalmiddel is de euro,
- werken op het GMT +0 tijdstip:

De Spaanstalige informatie folder geeft helaas niet aan dat het Engels als internationale taal niet of nauwelijks op Tenerife gesproken wordt. Natuurlijk met uitzondering van een het gebied tussen El Medano en Playa Santiago.

Hoe dan ook, lees de folder hier: https://www.holaislascanarias.com/teletrabajar-desde-las-islas-canarias/