Lees de nieuwsbrief van maart over de oude steden op Tenerife en meer informatie over de zee. Klik rechtsonderaan op elke pagina.

De Teiding biedt Informatie voor Nederlandstaligen over Tenerife.

De website De Teiding wordt gemaakt door een aantal vrijwilligers die gedeeltelijk lid zijn van de verening voor Nederlandstaligen El Teide.

De website wil dan ook graag een ondersteunende rol hebben bij het wel en wee van die vereniging.


Om het contact tussen Nederlandstaligen te bevorderen zijn er koffie ochtenden, wandelgroepen en evenementen. Blijf op de hoogte met de agenda.

Zoals u aan de onderwerpen op deze en andere pagina´s kunt zien stellen we ons op deze pagina´s uitsluitend ten doel om Nederlandstaligen zo goed mogelijk te informeren over Tenerife en wat daar te doen is.  We doen dat over een waaier van onderwerpen variërend bezienswaardigheden tot informatie over het kopen van een woning. We schrijven over bergen, dorpjes, de stranden en de mooie tochtjes die er op Tenerife te maken zijn.

We berichten dus ook over de activiteiten van de nederlandstalige vereniging El Teide. Activiteiten die beogen om Nederlandstaligen met elkaar in verbinding te brengen en die toegankelijk zijn voor leden en niet leden. De vereniging organiseert ook de grotere evenemnten op Tenerife

Lees meer de nederlandstalige vereniging El Teide, haar evenementen en haar activiteiten.


Naast de evenementen van de vereniging zijn er ook kleinere evenementen die individueel worden georganiseerd zoals  Tiludio, de Kooz en het Borreluurtje.

In voorkomende gevallen zullen we daar op De Teiding desgewenst natuurlijk ook over berichten.

 

 

 

U kent wellicht het lied: "Een Stapeltje Sintels in Zee" van Marc de koninck, te vinden op de Liedjeskrant met de tekst

Klik of het driehoekje rechts om het te horen

Luister naar alle liedjes op de Liedjeskrant.

Pagina: over ons

deteiding.nl