Lees de nieuwsflits van augustus over de haringdag, een puzzeltocht, nieuwe whatsapp groep en hoe een auto te kopen Klik rechtsonderaan op elke pagina.

Santa Cruz de Tenerife,video, foto´s, weer en nuttige informatie?

Bekijk het weer, de kaart, een foto selectie, een video, bezienswaardigheden, vakantie tips en alle informatie over Tenerife en Santa Cruz.

Video van Santa Cruz.

Santa Cruz de Tenerife is de hoofdstad van Tenerife en de gedeelde hoofdstad van de Canarische eilanden. Het is een vrolijke stad met veel soorten van vermaak. Natuurlijk zijn er de talloze winkels in de hoofdstraten en de kleinere winkeltjes in de zijstraten.  Er is een rijke schakering van restaurants en bars in allerlei soorten en maten. Laat u eens verrassen in één van de vis barretjes onderin de Mercado Nuestra Señora de Africa, de overdekte markt aan de westkant van de centrale baranco.

Foto selectie van Santa Cruz de Tenerife


Santa Cruz leren kennen.

Wandelen door Santa Cruz geeft u de  beste mogelijkheden om de stad te leren kennen. Met geen bus, auto of taxi kunt u zo goed alle leuke bijzonderheden van de stad leren kennen, Alleen al op het Plaza de San Francisco zijn zoveel details te zien dat u voor het toch niet zo grote plein best wat extra tijd kunt nemen. De zijstraatjes van dit plein gaan via de alle kanten van dit plein naar  andere bijzondere plaatsen in Santa Cruz.

Dwarsstraat.

Een lange dwarstraat kruist de hoofdwinkelstraat, de Calle Castillo, ergens in het midden. Die dwarsstraat loopt van de Mercado de Nuestra Señora de África naar het pitoreske Plaza del Príncipe. Als u de zijstraten van beide straten bewandeld leert u al veel van de stad kennen. Iets verder lopen is het van het Plaza Weyler an het einde van de Calle Castillo naar het prachtige Plaza de los Patos. Vandaar is er een heerlijke wandeling terug naar de zee.


U kunt ons helpen met wat tekst of uw zelfgemaakte foto´s.

Tekst of foto´s plaatsen. We willen alleen foto´s die door u of uw vrienden gemaakt zijn. En indien u toevallig in Santa Cruz bent zouden we het heel fijn vinden als u een paar foto´s voor deze site maakt. De meest optimale instelling op uw camera voor deze site is ongeveer 2.0 megapixel in de verhouding 4:3.                            En, liever alleen horizontale foto´s.