Noodnummers, pechhulp en brandstofprijzen op Tenerife?

Als u op Tenerife in de auto rijdt is informatie over noodnummers, pechhulp , nachtapotheken en brandstofprijzen soms moeilijk te vinden. Hier staan ze bij elkaar.


U kunt de voordeligste brandstofprijzen per soort en per plaats selecteren,

standaard voor heel Tenerife of met een selectie bovenin van de brandstofprijzen per plaats.

Let op, de brandstofprijzen op Tenerife kunnen per dag en per station enorm verschillen.


Noodnummers en pechhulp onderweg op Tenerife.

Verderop de pagina staat informatie over aanrijdingen.


Voor pech onderweg of als u een lekke band heeft dient u de sleephulp van uw verzekeringsmaatschappij te bellen die vervolgens pechhulp stuurt. Dat is een vrachtwagen waar uw auto op kan staan ofwel een “Grúa”. Die komt dan ofwel om uw probleem direct te verhelpen, ofwel om uw auto naar een garage te brengen. U kunt deze dienst ook bellen als u thuis tot de ontdeking komt dat uw accu leeg is. 

 

De telefoonnummers van de bekendste verzekeringsmaatschappijen zijn:

Reale Seguros: 902 365 240

Generali: 911 123 443

Mapfre: 902 448 844

Zurich: 902 340 430

Zorg wel dat u uw verzekeringspapieren bij u hebt anders moet u contant afrekenen en als dat ook niet kunt krijgt u geen pechhulp.

Als u in een Nederlandse auto op Tenerife rijdt kunt u 24 uur per dag het noodnummer van de ANWB alarmcentrale bereiken op het telefoon nummer:

+31 70 314 14 14

Als u pechhulp met een huurauto heeft belt u met het noodnummer van uw verhuurbedrijf of het bedrijf dat voor pechhulp in de bijgeleverde papieren staat.


Nachtapotheek.

Het kan zo zijn dat u plotseling een apotheek nodig heeft. Buiten de normale openingstijden bent u aangewezen op de nachtapotheek en die kunnen soms lastig te vinden zijn. Via een dagelijks bijgewerkt overzicht van Google is het echter eenvoudig om een nachtapotheek te vinden. Klik daarvoor op de knop "nachtapotheek" hierboven.


U kunt deze pagina over noodsituaties en files op Tenerife op het hoofdscherm van uw mobiele telefoon plaatsen of deze QR code afdrukken om daarmee naar deze pagina te gaan als u het nodig heeft.


Veel meer informatie over uw auto op Tenerife kunt u vinden op de pagina hoe zijn de verkeersregels en het verkeer op Tenerife?

Informatie over het verzekeren van uw auto op Tenerife kunt u vinden op de pagina verzekeringen.

Als u het ongeluk heeft om bij een aanrijding betrokken te raken, is het verstandig om de pagina over aanrijdingen te bekijken.


Pagina: pechhulp Tenerife

deteiding.nl