Hoe gaat het bij een aankoopmakelaar op tenerife?

Een aankoopmakelaar op Tenerife helpt u bij het zoeken en begeleiden van een huis dat zo goed mogelijk bij uw wensen past. Lees hier meer daarover.


Het kopen van een huis op Tenerife kan ook via een aankoopmakelaar die een u bekende taal spreekt en die de huizenmarkt op Tenerife door en door kent. Dat heeft als voordeel dat u zelf niet hoeft te zoeken naar een huis of appartement dat helemaal aan uw wensen voldoet. Een aankoopmakelaar helpt u gedurende het hele kooptraject: van het vinden van een door u gewenste woning, het onderhandelen over de prijs, het begeleiden van de advocaat tot aan het ondertekenen van de akten bij de notaris. Bovendien leidt het inschakelen van een aankoopmakelaar vaak tot minder spanningen.

Een aankoopmakelaar berekend natuurlijk een bedrag voor de verleende diensten maar dat bespaart u een hoop tijd twijfel en geld. Immers een aankoopmakelaar neemt een flink deel van het werk van een advocaat over en zal als een volwaardige vertrouwenspersoon voor u optreden.

Een specifieke aankoopmakelaar zoals we dat in Nederland kennen bestaat echter niet op Tenerife. U kunt wel naar een makelaarskantoor gaan en daar vragen of zij een aankoop voor u willen verzorgen. Een groot aantal kantoren zal dat wel willen doen maar het is hen niet kwalijk te nemen dat zij eerst in hun eigen bestand zullen gaan zoeken. Als daar geen pand bij zit dat voldoet aan uw wensen zullen ze zeker voor u bij collega´s gaan zoeken. Als ze dan iets vinden dat past bij het beeld dat u van uw toekomstige huis heeft zal deze makelaar u willen begeleiden tot aan de verkoop. De beide makelaars verdelen dan hun provisie onderling.


We blijven zoeken naar een specifieke aankoopmakelaar op Tenerife. Intussen kunt u een aantal makelaars verzoeken een aankoop opdracht aan te nemen.

Verwante onderwerpen: