Lees de nieuwsflits van oktober; de ambassade komt naar Tenerife, vraag nu paspoort of ID-kaart aan. Klik rechts onderaan op elke pagina.

Home » kaarten

Informatie over Tenerife op kaarten bekijken?

Bekijk de kaarten van Tenerife met bezienswaardigheden, het actuele weer, de stranden, de belangrijkste plaatsen en prachtige kleine dorpen.


Tenerife is ook een ontdekkingstocht. Met z´n oppervlakte van 2.034 km² is het net zo groot als de provincie Vlaams-Brabant in België of gelderland  in Nederland. Maar op die relatief kleine oppervlakte is heel veel te zien en te ontdekken.

Bekijk de Kaarten van Tenerife met nu ruim 350 interessante bezienswaardigheden, 

Maar u moet wel inzoomen om ze allemaal te kunnen zien want u ziet op het eerste gezicht maar een deel van de bezienswaardigheden. Pas als u inzoomt verschijnen alle bezienswaardigheden met hun benaming exact op de juiste plek.

De informatie over de kleinere plaatsen is redelijk compleet. De grotere plaatsen worden verder aangevuld totdat ook daar alle bezienswaardigheden compleet zijn

 

-  Als u op een pictogram klikt ziet u links een link. Via die link komt u bij de gewenste informatie.

 - Bij elke bezienswaardigheid staat een video of een foto, een beschrijving en een kaartje.

- Op de tweede kaart staan bij elke stad of dorp een video, een foto selectie, een omschrijving en wat kengetallen.

-  Bij elk strand staat een foto, een omschrijving en de ligging.

-  Het weer voor die plaats en omgeving is globaal  voor de komende 7 dagen en wordt meerdere keren per dag aangepast.

Op de tweede kaart staan de gemeenten en de stranden van Tenerife.Indien u een aanvulling of wijziging voor één van deze kaarten heeft kunt u onderstaand formulier invullen