Lees de nieuwsflits van augustus over de haringdag, een puzzeltocht, nieuwe whatsapp groep en hoe een auto te kopen Klik rechtsonderaan op elke pagina.

Costa del Silencio, video, foto´s, weer en nuttige informatie?

Bekijk het weer, de kaart, een foto selectie, een video, bezienswaardigheden, vakantie tips en alle informatie over Tenerife en Costa del Silencio.

Video van Costa del Silencio.

Costa del Silencio is één van de oudste toeristische gebieden aan de zuidkust. In feite is het tourisme naar het zuiden van Tenerife gebracht door de belgische ondernemer Michel Albert Huygens, een man met een visie die bij Las Galletas 8 ha. grond kocht. Hij noemde het TenBel en vrij vlot onstond het eerste deel, dat hij de naam Carabella gaf, hetgeen zoiets als beeldschone geliefde betekent..

Foto selectie van Costa del Silencio.


Las Galletas.

Het dorpje zelf heeft met zijn vele kleine straatjes een intieme sfeer en er is een veelheid aan winkeltjes in allerlei soorten. Bars en cafés vind u er overal en de prijzen zijn heel gematigd.

Strand en boulevard.

Met een relatief bescheiden strand behoort Las Galletas niet tot de grootste toeristencentra van Tenerife. Maar het is er aangenaam en rustig toeven en aan de boulevard liggen een aantal prima restaurants die bevoorraad worden door de eigen vismarkt van het dorpje, la Lonja del Pescado. Net zoals in de restaurants treft u daar allelei soorten vis en schaal- en schelpdieren aan. In het haventje liggen kleine bootjes aan het anker.

Plannen.

Er zijn plannen van de gemeente om vanaf het strand een verbinding te maken met de meest oostelijke punt van TenBel om zo het hele gebied meer aantrekkelijk te maken.


U kunt ons helpen met wat tekst of uw zelfgemaakte foto´s.

Tekst of foto´s plaatsen. We willen alleen foto´s die door u of uw vrienden gemaakt zijn. En indien u toevallig in Costa del Silencio bent zouden we het heel fijn vinden als u een paar foto´s voor deze site maakt.

De meest optimale instelling op uw camera voor deze site is ongeveer 2.0 megapixel in de verhouding 4:3.

En, liever alleen horizontale foto´s.