Lees de nieuwsbrief van oktober over nieuwtjes en foto´s van de bosbranden, over de koffie-ochtenden voor iedereen en overwinteren op Tenerife. Klik rechtsonderaan op elke pagina.

Palm-Mar, video, foto´s, weer en nuttige informatie?

Bekijk het weer, de kaart, een foto selectie, een video, bezienswaardigheden, vakantie tips en alle informatie over Tenerife en Adeje.

Palm-Mar is een nieuw en groeiend dorp in het uiterste zuiden van Tenerife.  Het heeft alle moderne comfort dat je van zo´n nieuw dorp kunt verwachten. Palm-Mar heeft een niet te groot strand dat tussen twee natuurgebieden ligt, la Montaña de Guaza en Malpaís de la Rasca.

Foto selectie van Palm-Mar.


Het eerste deel.

Op de plaatst van een oude boerderij is het eerste deel van Pal-Mar tussen 1968 en 1953 tot stand gekomen. De ligging vlakbij Los Cristianos en vlak bij de luchthaven is goed gekozen en zo ontstond er al snel een kleine gemeenschap. In het gebied met overwegend laagbouw en fraaie lanen met palmbomen was het rustig en voornaam wonen.

Residentieel.

Vanuit Los Cristianos is Pal-Mar te voet bereikbaar en beiden liggen in dezelfde baai. Palm-Mar heeft één toegansweg en dat geeft het een eigen residentiële indruk. Eenmaal onderdoor en voorbij de ronde boog met de duidelijke naam wordt het residentiële karakter versterkt. Aan de zeekant is er een rustige boulevard waar hetop de banken goed toeven is in de ontspannen avond uren.