Lees de nieuwsbrief van maart over de oude steden op Tenerife en meer informatie over de zee. Klik rechtsonderaan op elke pagina.

Wilt u alles weten over vakantie met kinderen op Tenerife?

Voordat u met vakantie met kinderen naar Tenerife gaat wilt u weten wat er allemaal te doen is. Lees de belangrijkste informatie en tips.


Tenerife is het grootste van de zeven Canarische eilanden en op dit eiland zijn de meeste bezienwardigheden te vinden en is er voor families met kinderen het meest te doen.
Dit bijzondere eiland heeft een prachtig klimaat en om die reden is het ook heel aantrekkelijk voor kinderen om te genieten van alle attracties in omgeving met gegarandeerde zonneschijn met veel prachtige stranden die veel voorzieningen voor kinderen hebben.

Er is veel te doen op Tenerife als u daar met uw kinderen op vakantie bent. Op deze pagina staat informatie en wat tips. Wellicht is het Siam park het bekendste voorbeeld maar het is zeker niet het enige heerlijke park voor kinderen. Er zijn ook dierentuinen, folklore, een boeiend zeeleven, leerzame flora en fauna in de spectaculaire natuur en kinderen kunnen er aan veel aan water sport doen. In de dorpen en steden zijn leuke markten en de badplaatsen hebben lange boulevards waar u heerlijk in de zon kunt wandelen met uw kinderen. Tijdens uw vakantie kunt op veel plaatsen excursies boeken naar de bergen, op de zee of naar bijzondere plaatsen. Of ga eens wat drinken of eten in één van de vele kleine dorpjes.
Veel van die plaatsen en activiteiten zijn ook heel goed te doen voor volwassenen.

Welke badplaatsen zijn iets meer geschikt voor kinderen?


Belangrijk voor elke vakantie met kinderen is dat er niet te ver in de buurt een supermarkt is waar u alles voor uw kinderen kunt kopen. Denk daarbij ook aan de soms enorme winkels die chinezen op Tenerife geopend hebben.