Nieuwsflits april 2023.


Zomers plezier, een picknick op Tenerife.

Na vele verzoeken staan nu de beste 20 picknick plaatsen van Tenerife op de website. Het eiland van de eeuwige lente leent zich als geen andere plek voor een gezellige maaltijd in een natuurgebied met  oeroude bossen en fraaie bomen. Zelfs de rit naar één van die plekjes is een belevenis op zich.

Op de meeste plaatsen zijn voorzieningen om te barbecueën met uw gezelschap en er is vrijwel altijd ruim voldoende parkeergelegenheid. Bekijk de pagina en ontdek de picknick plaats van uw voorkeur.

Vanaf 1 april zijn ze allemaal weer open!

Elk jaar in juni wordt er door de Nederlandstalige vereniging El Teide een gezamenlijke picknick op Tenerife georganiseerd. Bekijk daarvoor de agenda.

Met vriendelijke groet, de redactie van deteiding.nlDe 20 beste picknick plaatsen van Tenerife.

Waar kunt u op Tenerife het beste barbecueën en waar liggen die plekjes precies. Bijna altijd liggen ze wat verscholen in de bossen. Vind ze met een handige pagina.


Koningsdag op Tenerife.

Op een leuke lokatie op Tenerife gaan we gezamelijk Koningdag vieren. Kom en feest mee met oranjebitter en Koningshapjes op zijn Spaans.


Vulkanen op Tenerife.

Recente uitbarstingen op de wereld doen weer de vraag rijzen hoe groot de kans op een vulkaanuitbasrting op Tenerife is.


Bekijk de reisgids over de bergen op Tenerife.

Onbekend maakt onbemind. Tocht zijn de berggebieden op Tenerife één van de grootste attracties van Tenerife met wonderen van de natuur.


Wanneer zijn er de koffie ochtenden, de borrels en de evenementen, lees het in de agenda!


Lees ook informatie over:Eerdere nieuwsberichten kunt u teruglezen op een aparte pagina van De Teiding.

Als u iemand kent die de nieuwsbrief graag wil ontvangen kunt u die hieronder opgeven.
Ook als uw partner de nieuwsbrief graag apart wil ontvangen.

nieuwsbrief tenerife

Tot het volgende nieuwsbericht over Tenerife.