Lees de nieuwsflits van augustus over de haringdag, een puzzeltocht, nieuwe whatsapp groep en hoe een auto te kopen Klik rechtsonderaan op elke pagina.

Callao Salvaje, video, foto´s, weer en nuttige informatie?

Bekijk het weer, de kaart, een foto selectie, een video, bezienswaardigheden, vakantie tips en alle informatie over Tenerife en Callao Salvaje.

Video van Callao Salvaje.

Aan de zuidwest kust van Tenerife, direct naast het playa Paradi;so, ligt het dorp Callao Salvaje in een mooie en rustige omgeving ingebed. Er is een zandstrandje maar overwegend is de kust hier rotsachtig en behorlijk stijl maar u kunt er mooie wandelingen maken. Het vakantiedorpje beschikt over winkels, leuke bars en heerlijke restaurants.

Foto selectie van Callao Salvaje.


Callao Salvaje is een recent verstedelijkt ruraal gebied waar geen bijzondere (historische) gebouwen of natuur te vinden is. Het is een aantrekkelijke omgeving om een heerlijke zonvakantie te vieren zonder het rumour dat de sommige andere vakantie stranden hebben. De zon schijnt er vrijwel altijd en er valt relatief weinig regen.


U kunt ons helpen met wat tekst of uw zelfgemaakte foto´s.

Tekst of foto´s plaatsen. We willen alleen foto´s die door u of uw vrienden gemaakt zijn. En indien u toevallig in Callao Salvaje bent zouden we het heel fijn vinden als u een paar foto´s voor deze site maakt. 

De meest optimale instelling op uw camera voor deze site is ongeveer 2.0 megapixel in de verhouding 4:3. En, liever alleen horizontale foto´s.