Lees de nieuwsflits van augustus over de haringdag, een puzzeltocht, nieuwe whatsapp groep en hoe een auto te kopen Klik rechtsonderaan op elke pagina.

Buenavista del Norte, video, foto´s, weer en nuttige informatie?

Bekijk het weer, de kaart, een foto selectie, een video, bezienswaardigheden, vakantie tips en alle informatie over Tenerife en Buenavista del Norte.

Buenavista del Norte heeft één van de mooiste pleintjes in de stijl van het eiland. De orginele en prachtige muziek kiosk is vele dagen per jaar het middelpunt van de muziek feesten in het dorp.

Foto selectie van Buenavista del Norte.


Het mooie plein.

Als er één dorp is dat de stijl van de dorpen op Tenerife typeert is het Buenavista del Norte. Een baranco met vlak daarnaast een royaal plein met een mooie muziek kiosk aan een royaal plein waaraan de belangrijke gebouwen staan. Alhoewel een aantal daarvan die functie niet meer hebben is er nog veel herkenbaar.

Natuur in Buenavista

Het gebied rond het plaatsje heeft veel te bieden aan natuurliefhebbers. Heel bekend is natuurlijk Masca. Minderbekend is het  Teno Rural Park en het massief van Los Gigantes. Aan de kusten van Bunovista del Norte zijn diverse kleine en intieme stranden te vinden en direct lanfs de zee is er een zeer gewaardeerde golfbaan aangelegd.


U kunt ons helpen met wat tekst of uw zelfgemaakte foto´s.

Tekst of foto´s plaatsen. We willen alleen foto´s die door u of uw vrienden gemaakt zijn. En indien u toevallig in Buenovista del Norte  bent zouden we het heel fijn vinden als u een paar foto´s voor deze site maakt.

De meest optimale instelling op uw camera voor deze site is ongeveer 2.0 megapixel in de verhouding 4:3.

En, liever alleen horizontale foto´s.