Vermist.


8 mei 14.22

De politie en Guardia civil weten op dit moment niets meer of laten niets meer weten over de dood van Laura en de vermissing van Marc. We weten wel dat de onderzoeken volop door gaan en het is bekend dat de Spaanse opsporingsdiensten altijd vrij zwijgzaam zijn maar doorgaans wel effectief hun werk doen. Ook het Belgische parket geeft geen nadere informatie. We wachten nadere berichten af.

Laatste nieuws: 6 mei, 10.37

In het huis van het huis van Marc en Laura en in de woning ernaast die ze verhuurden zijn geen sporen gevonden van een worsteling of een gevecht en er was niets gestolen. De telefoons, computers en de portefeuilles lagen nog in huis. De beveiligingscamera´s in huis hadden beeldregistratie waarvan de beelden onderwerp van onderzoek zijn. Een bewakingscamera tegenover het huis van Laura en Marc heeft beelden opgenomen van een man die in de nacht de woning was binnengegaan en na een paar minuten weer vertrok. Niet bekend is met welke auto de man vertrok vanwege de slechte beeldkwaliteit.

Laatste nieuws: 5 mei, 11.18

De blauwe Opel Mokka van Laura en Marc is gevonden in Roque del Conde, een wijk oostelijk van Costa Adeje net boven de TF-1 ter hoogte van Playa Fañabe. Globale locatie   De auto was niet afgesloten. In de auto lag een mes,  kledingstukken en een zonnebril. Het is niet bekend of de aangetroffen spullen van het echtpaar waren. De politie heeft de auto in beslag genomen. We willen iedereen bedanken die de afgelopen dagen hebben geholpen bij het zoeken van de auto en dan vooral de vrienden die de auto gevonden hebben.

Laatste nieuws: 3 mei, 10.26

Het Belgische federaal parket heeft hulp bij het onderzoek aangeboden en de zaak naar zich toegetrokken overeenkomstig art.12bis van het Territorialiteitsbeginsel van de Belgische strafwet. Bekijk de bepalingen in die wet↗

Laatste nieuws: 1 mei, 20.04

De politie van Tenerife onderzoekt talloze beelden van camera´s op plaatsen waar het echtpaar regelmatig kwam of waar ze langs liepen..

Laatste nieuws: 1 mei, 12.32

Laura Trappeniers (66) is teruggevonden voor de kust van Arico, echtgenoot Marc is nog spoorloos. Het is niet bekend of de verminkingen die bij Laura aan benen en hand zijn vastgesteld te maken hebben met menselijk geweld of dat zij de verminken na haar door heeft opgelopen door verwondingen die door grote zeedieren zijn veroorzaakt.

Laatste nieuws: 29 april 11.27

Een paar dagen voor de verdwijning hebben er een paar mannen van Oost-Europese afkomst voor de deur gestaan. Het is niet bekend of dat iets met de verdwijning te maken heeft maar het is wel een deel van het onderzoek door de politie.

Laatste nieuws: 27 april 14.43

Inmiddels zijn de politie van Tenerife en de Guardia civil op Tenerife een groot onderzoek naar de vermissing begonnen en zijn de FOD Buitenlandse Zaken van België in Brussel en het Belgische consulaat in Tenerife is bij de vermissing betrokken.

De woonplaats van Marc is Callao Salvaje. Locatie↗


25 april 2024.

Sinds maandag 22 april is de 71-jarige Marc Olbrechts vermist.

Zijn auto, een donkerblauwe Opel Mokka met een kenteken dat eindigt op JNG, is ook verdwenen.

 

Hij is voor het laatst gezien in zijn woonplaats Callao Salvaje op Tenerife. Het Spaanse Nationaal Centrum voor Vermiste Personen (CNDES) heeft hem opgenomen in haar register van vermiste personen.


Het laatste teken van leven dateert van maandag avond 22 april wanneer buurtbewoners hem te voet zagen vertrekken naar een yogales in het dorp. Eerder, 
op 16.37 uur, is er nog via het internet gereageerd is op een online advertentie.

Later op die maandagavond is het alarm zonder bekende reden afgegaan in het huis. De alarmcentrale kon Marc op dat moment niet bereiken.

De politie is inmiddels een uitgebreid onderzoek gestart waarbij ook de buren worden gehoord.

Iedereen die iets weet over hun verdwijning of informatie heeft over de verblijfplaats van Marc en Laura of denkt hen gezien te hebben wordt verzocht contact op te nemen door onderstaand formulier in te vullen. Hij is afkomstig zijn uit Vlaams-Brabant maar woont al ruim 15 jaar op Tenerife. 

Ook als u iets weet over reis- of andere plannen van Marc wordt u verzocht te reageren.


Wij bedanken u voor uw informatie.Pagina: vermissing echtpaar op Tenerife

deteiding.nl