Nieuwsflits november 2022.


Gratis openbaar vervoer op de Canarische eilanden

vanaf 1 januari 2023.


Welke pagina´s bekijkt u het meest?

Hoe een eenvoudige vraag tot het onderwerp in een nieuwsflits kan leiden. De vraag was welke pagina´s het meest bekeken worden op de Teiding. Dat is natuurlijk eenvoudig op te zoeken maar net zo belangrijk is op welke onderwerpen het meest gezocht wordt. Dus dat hebben we uitgezocht en de meest bekeken onderwerpen en pagina´s over Tenerife staan in deze nieuwsflits.

Veruit de meest bekeken onderwerpen staan op de reisgids over Tenerife waar alle reisinformatie op staat en waarop de links staan naar de diverse onderwerpen daarover. De pagina over de folkore op Tenerife is de top favoriet. Het tweede onderwerp waarop veel gezocht wordt is de reisinformatie over het zonnige zuiden en de derde veelgezocht zijn de kaarten over tenerife.

Daarnaast wordt de pagina waarop alle nieuwsbronnen over Tenerife verzameld zijn veel bekeken en tot slot worden de pagina´s over verkeer veel bekeken met als meest bezochte pagina de informatie over de verkeersregels op Tenerife gevolgd door de informatie op de "auto pagina" die bij veel lezers standaard op de telefoon staat.

Met vriendelijke groet, de redactie van deteiding.nlHet zonnige zuiden van Tenerife.

Het was te verwachten dat "het zonnige zuiden" bij de meest bekeken pagina´s zou horen. Op 1 na vaakst dus.


Alle bezienswaardigheden van Tenerife bij elkaar op de kaart.

Heel langzaam kwam deze pagina steeds hoger in de statistieken en staat nu bijna bovenaan. Nog even wachten voor plaats 1.


Alle nieuws op Tenerife.

Al heel lang een goed bezochte pagina. Waar vindt u alle nieuwsbronnen over Tenerife bij elkaar? Daarom is deze pagina veel bezocht.


Verkeersregels op Tenerife.

De afwijkende verkeersregels op Tenerife vragen kennelijk om duidelijkheid. Elke dag bezoeken tientallen mensen de pagina.


De "autopagina".

Bezocht door uitsluitend gebruikers van telefoons is deze pagina kennelijk standaard op veel mobiele telefoons geïnstalleeerd. De slechts bezochte pagina.

Als u het wilt weten, de slechtst bezochte pagina is "spreekbeurt over Tenerife". En dat is eigenlijk een beetje jammer.


Ten behoeve van de dagtochtjes is er een pagina over La Gomera.


Lees ook informatie over:Eerdere nieuwsberichten kunt u teruglezen op een aparte pagina van De Teiding.

Als u iemand kent die de nieuwsbrief graag wil ontvangen kunt u die hieronder opgeven.
Ook als uw partner de nieuwsbrief graag apart wil ontvangen.

Tot het volgende nieuwsbericht over Tenerife.