40 jarig jubileum.


1980

2020


40 jaar heeft nederlandstalige vereniging El Teide door dik en dun stand gehouden, dankzij trouwe leden en toegewijde bestuursleden. Alle reden om hier een mooi jubileumfeest van te maken.
Het bestuur nodigt u daarom graag uit om dit met elkaar te vieren op zaterdag 15 februari 2020 bij Bodega Frontos,

 

Wij worden vanaf 14:00 uur ontvangen met vrolijke muziek, cava, wijnen, bier, frisdranken en een alcohol vrije cocktail. De smaak papillen worden verder voorbereid met knabbeltjes en een aantal aperitief hapjes.

Daarna begeven wij ons naar de fraai aangeklede feestzaal waar het dejeuner-dinatoir geserveerd zal gaan worden.

Tussen de gangen door zal het kwartet Talisman, met Canarische en Zuid-Amerikaanse muziek,op een ongedwongen manier, nogmaals van zich laten horen.

Het dragen van feestelijke kleding wordt natuurlijk op prijs gesteld.

In overleg Eva Feledi is een 3 gangen verrassingsmenu voor u samengesteld afgesloten met koffie, thee en de daarbij behorende lekkernijen

Het hoofdgerecht zal vlees zijn. Voor een enkel lid die beslist geen vlees wil eten kan een uitzondering gemaakt worden in de vorm van een vis of een vegetarisch hoofdgerecht.

Tijdens het dejeuner-dinatoir worden de ecologische wijnen van Bodega Frontos geschonken, alsmede water en bier voor de liefhebbers.

Om het voor zoveel mogelijk leden aantrekkelijk te maken is de prijs, in verhouding met het gebodene, laag gehouden. Van de leden vragen wij een bijdrage van € 30,00 per persoon, inclusief eventueel busvervoer.
Gasten zijn natuurlijk welkom, maar zij zullen een prijs betalen zonder bijdrage uit de clubkas.

De bus rijdt zowel uit het Noorden als vanuit het Zuiden. Deze is voor leden gratis, gasten betalen hiervoor € 5,00 per persoon.


Wij verzoeken u bij uw aanmelding aan te geven of u van het busvervoer gebruik wilt maken, tevens verzoeken wij u bij aanmelding meteen uw bijdrage te voldoen op onze bankrekening IBAN: ES38 0182 5361 7102 0156 3921 t.n.v. nederlandstalige vereniging El Teide EL TEIDE, onder vermelding van JUBILEUM.
Indien u zich aanmeldt bij één van onze bestuursleden wordt u verzocht uw bijdrage contant te betalen (gaarne met gepast geld).

Deze vooruitbetaling is noodzakelijk, omdat ook de penningmeester vooruit betalingen heeft moeten doenU kunt zich tot 5 februari 2020 aanmelden bij ons secretariaat  of bij Henk van den Herik tel 922790871.

De bus vanuit het Noorden vertrekt om 12.30 uur vanaf Jardin Botanico in Puerto de la Cruz en de bus vanuit het Zuiden om 13.15 vanaf het Auditorio Infanta Leanor in Los Cristianos.

Het adres van Bodega Frontos, is Calle Lomo Grande  1, Granadilla de Abona.

De organisatie van ons jubileumfeest wordt verzorgd door Feledi Bodas & Events.

Wij hopen u allemaal graag te ontvangen, Het bestuur, Nicole, Henk en Theo.