Bezienswaardigheden en wat is er te doen in Palm-Mar?

Bekijk alle bezienswaardigheden en attracties in Palm-Mar en lees wat er te doen of te bezoeken is als u op Tenerife met vakantie bent.

.


Playa El Callao.

Dit is een strand in een natuurlijke staat, zonder bars, auto´s en winkeltjes. Het strand is bedekt met een combinatie van zan en stenen en redelijk rustig water. Onder normale omstandigheden zijn er niet veel bezoekers maar u kunt het in de hoogseizoenen wat drukker treffen. Er zijn geen parasols en ligbedden te huur en er is geen sanitair. De rotsachtige zeebodem voor het strand maakt het ook tot een geschikte plek om in alle rust te kunnen snorkelen. 


Malpaís de la Rasca

El Malpaís de La Rasca is een ruim 300 ha groot natuurgebied dicht bij Palm Mar. Typerend zijn de kegels van kleine vulkanen die boven het landschap uitsteken tussen de lavamassa's het gebied langs zee. De streek vertoont de karakteristieken van verschillende vulkaanuitbarstingen van het basalt-type in een kustzone, Het huidige beeld is gevormd door  lavastromen van ongeveer 500.000 jaar geleden.


Playa de la Arenita

Aan één kant grenzend aan de Cueva de la Rasca heeft het strand een door de zon verlicht heel  helder onderwaterparadijs voor iedereen die wil genieten van de natuurlijke rijkdommen  op de bodem.

De zee kan onrustig zijn omdat het erg open ligt. Het er heerlijk genieten van de rust op het strand waar de Toeristenmassa nooit volledig is aangekomen.


Er komen steeds meer tips en bezienswaardigheden op de site.

Maar U kunt ons ook helpen met leuke "tips om te doen".

Met een paar regels tekst en 6 of meer door u zelf gemaakte foto´s maken wij uw tip compleet.