Bezienswaardigheden en wat is er te doen in Buenavista de Norte?

Bekijk alle bezienswaardigheden en attracties in Buenavista de Norte en lees wat er te doen of te bezoeken is als u op Tenerife met vakantie bent.

.


Plaza de los Remedios

In het historische centrum is dit plein het ultieme sociale ontmoetingspunt en een van de mooiste hoekjes van de gemeente. Het is omgeven door voorbeelden van Canarische architectuur en de gebouwen waarin de belangrijkste instellingen zijn hier  gevestigd. Het plein is in het midden van de 20e eeuw bestraat en heeft een  muziekpaviljoen waarin de belangrijkste muzikale uitvoeringen van het dorp plaatsvinden.


Punta Teno

Punta Teno is het uiterste punt van Tenerife en heeft het  meeste zonuren per jaar. Op de vuurtoren kunt u zowel de noordkust van Tenerife als de kliffen van Los Gigantes zien. Bovendien kijkt het uit over het hele Teno gebergte. De rit per bus is een belevenis door de schitterende uitzichten en een combinatie van rotsen, de badplaats en de bergen . De vuurtoren is apart te bezoeken om de vergezichten nog beter te zien.

Let op:  dit gebied is alleen vanuit Buenavista de Norte per bus te bereiken van 10.00 tot 19.00.  Voor 9.00 en na 20.00 mag u er met de auto naar toe rijden.


Barranco de Masca

Als je naar Tenerife gaat, zijn er plekken om niet te missen en deze spectaculaire barranco is er zo één.  Er zijn grotten, talrijke rotspartijen, prachtige lavamuren, veel groen om je heen en aan het einde de zee. Daar is de mogelijkheid om een ​​welverdiende duik te nemen, omringd door de Los Gigantes-kliffen, zo'n 450 meter boven de zeespiegel. Met een ​​boottocht naar Los Gigantes kunt u uw dag afsluiten met eten aan boord, 


Teno Alto, dorp en gebied

Het Natuurpark Teno ligt in het noordwesten van Tenerife en bestaat uit delen van Buenavista del Norte, Los Silos, El Tanque en Santiago del Teide. Het ruim 6 duizend hectare grote gebied  is één van de mooiste natuurgebieden op Tenerife. Er zijn grote verschillen in het landschap, valleien, indrukwekkende kliffen, enorme gradvelden en  laurierbossen evenals schitterende voorbeelden van traditionele bouwkunst.


Playa de las Arenas

Door de getijdewerking het een zandstrand in de zomer en in de winter overheersen de stenen. De directe omgeving van het ruim 300 meter lange strand is van een  buitengewone schoonheid. Overal leeft en voel je da natuur. Het strand is in de zomer wellicht daarom erg populair. in de zomer. Aanpalend aan het strand ligt het zwembad van Buenavista en de golfbaan "Buenavista Golf".


Er komen steeds meer tips op de site.

Maar U kunt ons ook helpen met leuke "tips om te doen".

Met een paar regels tekst en 6 of meer door u zelf gemaakte foto´s maken wij uw tip compleet.