Lees de nieuwsflits van augustus over de haringdag, een puzzeltocht, nieuwe whatsapp groep en hoe een auto te kopen Klik rechtsonderaan op elke pagina.

Mesa del Mar en El Pris, video, foto´s, weer en nuttige informatie?

Bekijk het weer, de kaart, een foto selectie, een video, bezienswaardigheden, vakantie tips en alle informatie over Tenerife Mesa del Mar en El Pris.

Video van Mesa del Mar.

Mesa del Mar betekent tafel van de zee. En inderdaad is er een "vlakte" aan de landzijde van de hoogste flats. De hoofd-ingangen van de gebouwen zitten op de hoogste verdiepingen. Maar het plaatsje heeft ook een mooi strand waar het aangenaam en rustig te vertoeven is.

Foto selectie van Mesa de Mar


Zoutwater baden.

Langs een groot deel van de Noordelijke kust van het eiland liggen zwembaden die in verbinding staan met de oceaan. De zoute mineralen in het water verkwikken de huid.  Mesa del Mar is een oud touristisch dorp dat zich daartoe uitstekend leent. Niet in het minst omdat het een groot parkeerterrein heeft waar altijd plaats voor uw auto is. Het vlakbij gelegen El Pris heeft naast een zouwaterbad ook enkel goede visrestaurants aan een aardige boulevard.

Tunnel naar strand.

Vanuit Mesa del Mar is onder de rots een tunnel gegraven die toegang geeft tot een kleine baai met een fraai natuurlijk strand met zwart zand. De kleine baai is door natuurlijke "pieren" goed beschermd waardoor er doorgaans alleen kleine golven zijn. Dat maakt de zee daar ook geschikt voor snorkelen.


U kunt ons helpen met wat tekst of uw zelfgemaakte foto´s.

Tekst of foto´s plaatsen. We willen alleen foto´s die door u of uw vrienden gemaakt zijn. En indien u toevallig in Mesa del Mar of El Pris bent zouden we het heel fijn vinden als u een paar foto´s voor deze site maakt. 

De meest optimale instelling op uw camera voor deze site is ongeveer 2.0 megapixel in de verhouding 4:3.

En, liever alleen horizontale foto´s.