Los Silos, video, foto´s, weer en nuttige informatie?

Bekijk het weer, de kaart, een foto selectie, een video, bezienswaardigheden, vakantie tips en alle informatie over Tenerife en Los Silos.

Video van Los Silos.

Los Silos is lokaal vooral bekend voor zijn schitterende wandelingen langs de kust in de richting van Buenavista del Norte. De ruige rotsen met kleine binnen meertjes die bij elke golf overspoeld raken vormen een onvergetelijke aanblik. De plaats zelf heeft sfeervolle straatjes en één van de mooiste pleinen van Tenerife.

Foto selectie van Los Silos.


Fiestas en Feestdagen.

Los Silos kent net zoals veel andere plaatsen op Tenerife een aantal lokale feesten, fiestas, romeria´s, markten en feria´s die natuurlijk allemaal gratis te bezoeken zijn. Bovendien zijn alle cafe´s, bars en restaurants in de buurt van het feest vaak open en is er extra horeca wat u veel onverwachte genoegens biedt. Als het om een romeria gaat, wordt er vaak wat te eten vanaf één van de door ossen getrokken boerenkarren afgeworpen maar het kan ook een processie zijn met beelden van heiligen of een verkoop tentoonstelling van plaatselijke kunstnijverheid gecombineerd met een markt die lokale producten toont.

In Los Silos of in de directe omgeving zijn 10 fiestas te vinden op de pagina over feestdagen bij Los Silos↗