El Tanque, video, foto´s, weer en nuttige informatie?

Bekijk het weer, de kaart, een foto selectie, een video, bezienswaardigheden, vakantie tips en alle informatie over Tenerife en El Tanque.

Video van El Tanque.

El Tanque is één van de kleinere gemeenten  op Tenerife. Het is deel van een gebied die weinig bekendheid geniet. Vermeldenswaard zijn de prachtige uitzichten over de lager gelegen plaatsen en de ruime blik over de oceaan. Het dorp is hoog in de bergen gelegen en zonder al te veel bezienswaardigheden brengt het dorp zijn tijd in rust door.

De omgeving is echter een paradijs voor wandelaars.

Foto selectie van El Tanque.


Fiestas en Feestdagen.

El Tanque kent net zoals veel andere plaatsen op Tenerife een aantal lokale feesten, fiestas, romeria´s, markten en feria´s die natuurlijk allemaal gratis te bezoeken zijn. Bovendien zijn alle cafe´s, bars en restaurants in de buurt van het feest vaak open en is er extra horeca wat u veel onverwachte genoegens biedt. Als het om een romeria gaat, wordt er vaak wat te eten vanaf één van de door ossen getrokken boerenkarren afgeworpen maar het kan ook een processie zijn met beelden van heiligen of een verkoop tentoonstelling van plaatselijke kunstnijverheid gecombineerd met een markt die lokale producten toont.

In El Tanque of in de directe omgeving zijn 13 fiestas te vinden op de pagina over feestdagen bij El Tanque