Van de meeste evenementen wordt een verslag gemaakt. Klik daarvoor op: 

In verband met de geldende privacy wetgeving zijn de sfeervolle foto´s alleen voor leden te zien. Het spijt ons dat niet-leden die mooie foto´s dan niet kunnen zien.


Bekijk de agenda voor de eerst komende evenementen.

De deelname aan evenementen direct of indirect georganiseerd door of namens de HC is voor eigen risico.

De HC aanvaardt geen enkele schade, noch directe, noch vervolgschade.


Haringdag / opening clubseizoen

Dit is één van de druk bezochte evenementen binnen onze vereniging. De permanente bewoners genieten juist op die dag graag van een heerlijke haring, gehaktballen en wat onvervalste hutspot.  Niet vaste bewoners komen graag omdat het  de eerste dag van het "clubseizoen" is.


“Sinterklaas pakt dit jaar wel héél bijzonder uit”

Onder dit motto zijn de leeuwen voornemens om op 6 december een inhaalslag te maken en een paar uitgestelde evenementen alsnog op te pikken.


Kerst viering

De kerstviering is een belevenis op zich. We zoeken een keur aan mooie gerechten uit in een sfeervol restaurant ergens op Tenerife. We vragen de deelnemers om zich feestelijk te kleden en we laten mooie wijnen en cava vloeien. Voel u welkom als u dit eens mee wilt maken.


Nieuwjaars receptie

Het begroetingsfeest bij uitstek en het moment om met nieuwe leden kennis te maken. We lopen gezellig door elkaar heen en we proberen zoveel mogelijk andere leden de hand te schudden om elkaar een heel mooi nieuwjaar te wensen. De cava vloeit dan rijkelijk en de mooie hapjes  beroeren de smaak papillen.


Ledenvergadering

Een verplicht ritueel voor elke vereniging. We moeten dan even de klokken gelijk zetten voor een nieuw seizoen en terug blikken of alles in de afgelopen periode helemaal naar wens geweest is. Met genoegen sluiten we dat evenement af met een mooie maaltijd.


Paasontbijt

In de geel gekleurde en vrolijke lente op Tenerife is zo´n mooie voorjaarsdag bij uitstek geschikt om een dag als Pasen te vieren met eitjes, mooie broden en frisse toespijzen. De gedachte aan de nakende zomer stemt tot optimisme en de langere dagen zorgen voor wat extra lang vertier in de zon.


Koningsdag

De viering van koningsdag is een bijeenkomst waaraan een flink aantal Nederlanders erg aan gehecht is. Het is immers de enige nationale feestdag waarop iets van de eigen identiteit van de Nederlanders op overtuigende wijze vorm krijgt. Daardoen we natuurlijk graag aan mee op Tenerife, de oranjebitter staat klaar.


Nederland-België - dag

De Nederland-België dag is een vaste bijeenkomst voor de leden die in de zomer in België of Nederland wonen. Enkele leden organiseren dan een  goed verzorgd bezoek aan een stad of een ander oord met een hoge bezoek waarde.


Graag houden we u op de hoogte van alle activiteiten en evenementen.

Schrijf u daarom in voor de nieuwsbrief.