Bezienswaardigheden en wat is er te doen in Guia de Isora?

Bekijk alle bezienswaardigheden en attracties in Guia de Isora en lees wat er te doen of te bezoeken is als u op Tenerife met vakantie bent.

.


Nuestra Señora de la Luz.

Dit is een prachtig en harmonisch gebouwde kerk. Het heeft drie schepen met in het midden een voor uit stekend deel die een kwart ronding met de gevel maken. Opmerkelijk is het neogotische torentje met grote galmgaten en een klok. In de kerk bevinden zich altaarstukken en schilderijen van grote artistieke waarde. De oudste delen zijn in de 16e eeuw gebouwd. Wat u ziet zijn grotendeels  latere toevoegingen.


Playa de San Juan.

Als je op zoek bent naar een wat rustiger strand is Playa San Juan het overwegen waard. Het ligt naast een rustige vissershaven beschermd tegen de oceaangolven en de wind. Het strand is al diverse keren bekroond met de Blauwe Vlag, wat wijst op een hoge kwaliteit van water en omgeving. Het zwarte zandstrand  met wat lava steentjes  heeft bezoekers die een mengeling vormen van toeristen en de lokale bevolking.


Playa de Abama.

Dit is een kleine inham van wit zand die in de gemeente Guía de Isora ligt. Dit strandje was vrijwel onbekend bij de inwoners van Tenerife totdat het Hotel Abama op de rotsen boven het strand werd gebouwd. Het is nog geen 100 meter lang en slechts 20 meter breed. Playa de Abama is een gezellig strand met een strandbar. Extra diensten zoals ligstoelen en parasols worden tegen betaling door het hotel aangeboden.


Er komen steeds meer tips op de site.

Maar U kunt ons ook helpen met leuke "tips om te doen".

Met een paar regels tekst en 6 of meer door u zelf gemaakte foto´s maken wij uw tip compleet.