Bezienswaardigheden in Adeje en wat is er te doen?

Bekijk alle bezienswaardigheden en attracties in Adeje en lees wat er te doen of te bezoeken is als u op Tenerife met vakantie bent.

.


Iglesia en ermita de la Encarnación of La Enramada. 2 bezienswaardigheden bij elkaar.

In deze oude ermita de la Encarnación of La Enramada, werd het beeld van de Maagd van de Incarnatie dat op de Playa de la Enramada verscheen, afgezet en aanbeden. Het is ouder maar in 1558 is het opnieuw gebouwd als de Hermitage van San Sebastián. In 1961 werd tegenover de oude ermita een nieuwe kerk gebouwd. Ter gelegenheid van het gebed van de Maagd van de Incarnatie is het feest van San Sebastián ontstaan. Elk jaar trekt dat feest en de pelgrimstocht trekken duizenden bezoekers.


Siam Park

Siam Park is een recreatieruimte voor het hele gezin, met veilige en toegankelijke voorzieningen. Het is onderver-deeld in verschillende delen:
Siam strand
Wave Palace. Een ruimte met kunstmatige golven.!
De verloren stad. Ideaal voor kinderen!
Naga Racer. Vallen met lange glijbanen.

De draak. een spectaculaire glijbaan met matten.  Toren van kracht. Schuif met een spectaculaire val!  Reusachtig. Een leuke duik in een gigantische trechter!  Mai Thai River.

Jungle Snake: Nature in the sun ! Dit zijn de belangrijkset attracties maar er is veel meer. Een van de leukste bezienswaardigheden in Adeje.


Dolfijnen en walvisachtigen bekijken.

Vanuit de haven van Los Cristianos kunt u met een motorboot een paar uur over de Atlantische Oceaan varen om bezienswaardigheden als de zeebodems en walvisachtigen, walvissen en dolfijnen te observeren.

De aangeboden rondleidingen variëren tussen een paar uur en maximaal vijf uur, en de rest hangt af van geluk en het seizoen, maar aangezien deze boten elke dag de zee op gaan, weten ze waar de walvissen en dolfijnen zijn.


Barranco del Infierno

De barranco grenst aan het Corona Forestal Natural Park in het noorden. Het heeft één van de belangrijkste permanente waterstromen op Tenerife met een kleine waterval die uitsteekt aan de kop van het ravijn. De baranco is uitgegroeid tot een bezienswaardige atractie voor liefhebbers van wandelen en natuur,  Ook al omdat het een zeer uitlopende vegetatie kent en er veel indrukwekkende vergezichten  naar Adeje zijn.


Agualand - Adeje.

Deze bezienswaardigheid voor kinderen heeft een grote keuze aan glijbanen, tunnels, zwembaden en kinder speelplaatsen. Het heeft ook een spectaculaire show met dolfijnen die bij de ticketprijs is inbegrepen. Ooit met dolfijnen willen zwemmen? Aqualand heeft interactieprogramma's met de dolfijnen waar je ze kunt ontmoeten en leren mee om te gaan. Leer hoe ze leven, eten en alle dingen die je over ze wilt weten.


Er komen steeds meer tips op de site.

Maar U kunt ons ook helpen met leuke "tips om te doen".

Met een paar regels tekst en 6 of meer door u zelf gemaakte foto´s maken wij uw tip compleet.