Beleggen in bizarre tijden,

Gratis webinar Online Investment Academy


BinckBank Spanje organiseert op 14 oktober een webinar met als thema:

‘Beleggen in bizarre tijden.’

Kaspar Huijsman en Martin Totté geven uitleg over de huidige situatie op de beurs en hoe beleggers daarmee om kunnen gaan. Deelname aan het webinar is gratis en omdat het online is kan vanaf elke plek makkelijk ingelogd worden.

Het is een boeiend beursjaar. Sinds maart is het geen moment rustig geweest op de beurs. Beursexperts van BinckBank Spanje -Taco, Martin en Kaspar- hebben het de afgelopen maanden dan ook druk gehad. Beleggers hebben veel vragen over wat nu de beste strategie is. “De beste strategie is natuurlijk altijd zorgen dat je weet waarin je investeert, je niet gek laat maken door hypes en je risico’s afdekt” aldus Kaspar Huijsman.

De Investment Academy is inmiddels volledig online gegaan. Op de site BinckSpanje.com staat veel informatie over de beurs en de economie, blogs en vlogs over actuele onderwerpen. Sinds deze zomer kunnen beleggers via Youtube elke week een uitzending van De BeursRedacteurs zien. Kaspar en Martin behandelen op luchtige wijze het financiële nieuws van de afgelopen week, nemen een aandeel onder de loep en bespreken diverse beleggingsstrategieën.

Tijdens het webinar ‘Beleggen in bizarre tijden’ gaan Martin en Kaspar in op de actuele situatie en hoe beleggers met deze nieuwe werkelijkheid om kunt gaan. Het webinar begint om 16 uur en duurt ongeveer een uur.

 

De inhoud:
- analyse van de huidige situatie op de beurs
- afdekken van risico’s
- visie op de aandelen-, valuta- en rentemarkt
- welke sectoren te mijden en welke wél te overwegen