Bezienswaardigheden en wat is er te doen in El Toscal en La Longuera?

Bekijk alle bezienswaardigheden en attracties in El Toscal en La Longuera en lees wat er te doen of te bezoeken is als u op Tenerife met vakantie bent.


Costa El Toscal y La Longuera.

Lang de kust van El Toscal en  La Longuera ligt een mooie wandelroute. naar de Rambla de Castro. U begint dan bij de Salida Rambla Castro. De hele kust heeft mooie uitzichten en steeds wisselende landschappen. Er zijn steile totsen, diepe baranco´s en landbouw gebiedjes. Als u de andere kant richting Puerto de la Cruz oploopt komt u door een kleine witte wijk die speciaal voor vaste bewoners uit Noord Europa bedacht is. Het heet Romantica. De wandeling erdoor heen gaat Puerto via de Mirador Playa Los Roques.


Mirador Playa Los Roques.

Met het uitzicht op delen van Puerto de la Cruz en het prachtige maar moeilijk bereikbare Playa Los Roques is dit een mooi uitzichtpunt on het Noorden van Tenerife. Als u het soms steile pad naar beneden loopt komt u langs een wandelpad naar de zee. Als u verder loopt komt u uit bij het Maritim Hotel Tenerife. U bent dan ook op loopafstand van Loro Parque. Als u vanuit het uitzichtpunt de calle Amapolas en calle las Palmeras volgt kunt u een wandeling naar Rambla de Castro meken.


Fiestas en Feestdagen bij El Toscal en La Longuera.

Ook rondom bezienswaardige fiestas, romerias, markten en feestdagen is er veel te doen want in de buurt van El Toscal zijn maar liefst 15 lokale feestdagen, fiestas en  andere evenementen waar u altijd gratis naar toe kan gaan. Bovendien zijn alle cafe´s, bars en restaurants vaak open en is er extra horeca wat u veel onverwachte genoegens biedt.
Hou er rekening mee dat het op die dagen druk kan zijn en dat het parkeren bij die evenementen soms lastig kan zijn.


Andere bijzondere bezienswaardigheden in El Toscal n La Longuera zijn:

De ruïne van de Elevador de agua de Gordejuela  -  Castillito-Parque Museo de Los Realejos  -  Ruïne van het historische huis Casona de La Gorvorana  -  de bijzondere kustwandeling langs de twee plaatsen.


El Toscal en La Longuera hebben geen kantoor met toeristische informatie over bezienswaardigheden en informatie over wat er te doen is.

Pagina: doen in El Toscal

deteiding.nl