Lees de nieuwsbrief van oktober over nieuwtjes en foto´s van de bosbranden, over de koffie-ochtenden voor iedereen en overwinteren op Tenerife. Klik rechtsonderaan op elke pagina.

Bezienswaardigheden en wat is er te doen in El Toscal y La Longuera?

Bekijk alle bezienswaardigheden en attracties in El Toscal y La Longueraen lees wat er te doen of te bezoeken is als u op Tenerife met vakantie bent.


Costa El Toscal y La Longuera.

Lang de kust van El Toscal en  La Longuera ligt een mooie wandelroute. naar de Rambla de Castro. U begint dan bij de Salida Rambla Castro. De hele kust heeft mooie uitzichten en steeds wisselende landschappen. Er zijn steile totsen, diepe baranco´s en landbouw gebiedjes. Als u de andere kant richting Puerto de la Cruz oploopt komt u door een kleine witte wijk die speciaal voor vaste bewoners uit Noord Europa bedacht is. Het heet Romantica. De wandeling erdoor heen gaat Puerto via de Mirador Playa Los Roques.


Mirador Playa Los Roques.

Met het uitzicht op delen van Puerto de la Cruz en het prachtige maar moeilijk bereikbare Playa Los Roques is dit een mooi uitzichtpunt on het Noorden van Tenerife. Als u het soms steile pad naar beneden loopt komt u langs een wandelpad naar de zee. Als u verder loopt komt u uit bij het Maritim Hotel Tenerife. U bent dan ook op loopafstand van Loro Parque. Als u vanuit het uitzichtpunt de calle Amapolas en calle las Palmeras volgt kunt u een wandeling naar Rambla de Castro meken.


U kunt ons dus helpen met leuke "tips om te doen.".

Met een paar regels tekst en 6 of meer door u zelf gemaakte foto´s maken wij uw tip compleet.