Lees de nieuwsbrief van september over officiƫle zaken bij het kopen van een huis en over voorrang van fietsers op een rotonde Klik rechts onderaan op elke pagina.

Home » Belangrijke informatie over Tenerife

Belangrijke informatie over Tenerife nodig?

Lees informatie over belangrijke telefoon nummers, handige diensten, noodnummers, diefstal, ziekte, ongevallen en wonen op Tenerife.

Soms gebeuren er dingen waarbij er plotseling heel veel te regelen is. Het kan in  die situaties zo zijn dat u niet goed weet wat u dan te doen staat. We geven u hier  oplossingen voor enkele van de meest voorkomende problemen.

Contact met het Nederlandse 24/7 contactcentrum van Buitenlandse zaken.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. De medewerkers van ons 24/7 BZ contactcenter helpen u graag met vragen over bijvoorbeeld paspoorten, reisadviezen of legalisaties. Maar ook in geval van nood. Bijvoorbeeld als u in het buitenland beroofd of gearresteerd bent.

Het telefoonnummer van het 24/7 BZ contactcenter is +31 247 247 247.

Spam per telefoon.

De laatste weken is er weer een opleving van onbekende telefoon nummers die u opbellen. De telefoon gaat maar even zodat u vrijwel altijd te laat bent. Als u terug belt komt u bij een duur betaalnummer uit en wordt u aan het lijntje gehouden.

Controleer voor u terugbelt of het telefonspam is.

Dat kan  op de website https://www.listaspam.com/

Klik op de link en geeft he telefoon nummer in waardoor u zojuist werd gebeld.

Binnen een tel weet u of het spam is.

Deze website heeft ook een app die de spam nummers voor u kan blokeren.