Lees de nieuwsbrief van februari over de boulevards, de nationale parken en waarom u elke dag Tenerife op de kaart ziet staan. Klik rechtsonderaan op elke pagina.

Van de redactie.

Op deze pagina informeert de redactie u graag over waar ze mee bezig zijn, wat ze belangrijk vinden en natuurlijk komen er allerlei bijzonderheden op deze pagina.


Zo langzamerhand gaan steeds meer mensen gebruik maken van de website. Dat is heel mooi! de formulieren worden gevonden en er wordt gebruik van gemaakt. Natuurlijk is het even wennen, voor ons tenslotte ook, maar samen komen we er wel uit.

Mocht je ons willen schrijven en je weet niet waar je het kwijt kan, we hebben ook een redactie mail: 

Graag wil ik ook van de gelegenheid gebruik maken om iets meer duidelijkheid te geven over de foto’s die van de evenementen op de site komen. Ik wil iedereen er op wijzen, dat door het lidmaatschap je toestemming geeft voor het plaatsen van een foto waar je opstaat.

Kijk uit naar elkaar en blijf gezond in deze bijzondere tijd!

Yolande


Disclaimer.

Hoewel deze website en nieuwsbrieven over Tenerife met zorg worden gemaakt, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie is verouderd of niet juist is. De Teiding en of haar redacteuren zijn daarom niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de gevolgen van beslissingen en activiteiten die u op basis van deze nieuwsbrieven over Tenerife onderneemt.