Nieuwsflits februari 2023.


Dagtochtjes op Tenerife?

Het Carnaval is begonnen met de vele verkiezingen voor koninginnen, dansgroepen, cabaretgroepen en  rondalas. Op 17 februari is het eerste straatoptreden met de Cabalgata Anunciadora. De eerste Dia del Carnaval is al op 19 februari en de dagen daarna zijn er nog talloze grote en kleine optochten en . Verderop in deze nieuwsflits vind u de link naar de agenda van het Carnaval.

Als u een bezoek aan het Carnaval wilt combineren met een dagtochtje is er een speciale pagina met dagtochtjes. Het is immers heerlijk om gedurende een hele dag wat meer te zien van al het moois dat dit eiland te bieden heeft. En mocht u toch in Santa Cruz zijn kunt u ook genieten van de vele pleinen en parken in die stad. Pleinen met vaak prachtige gebouwen, lommerijke begroeing en gezellige terrassen, restaurants en cafe´s. 

Wellicht vanwegen het mooie klimaat op Tenerife, de spectaculaire natuur en de vele mooie dorpjes en gehuchten op Tenerife neemt de belangstelling van Nederlandstaligen om een woning op Tenerife te kopen of te huren enorm toe. Daarom zijn de pagina´s over kopen en huren op Tenerife geactualiseerd.

 

Met vriendelijke groet, de redactie van deteiding.nlReisgids dagtochtjes op Tenerife.

Op Tenerife is heel, heel veel te beleven maar wat zijn goede dagtochtjes en wat zijn daar de bezienswaardigheden?


Pleinen en parken in Santa Cruz de Tenerife

Santa Cruz kent een aantal prachtige pleinen waar doorgaans veel vertier is met voldoende mogelijkheden om wat te eten of te dinken


De agenda voor het carnaval is geactualieerd.

Naast Santa Cruz de Tenerife zijn de data voor het carnaval in Puerto de la Cruz en Los Cristianos nu ook bekend. 


Er is veel belangstelling voor kopen of huren op Tenerife.

Als u vaker of zelfs permanent op Tenerife wilt verblijven zijn er veel mogelijkheden. Hoe werkt het als u wilt kopen of huren?Uw woning en de belastingen op Tenerife.

Lees de informatie over wanneer u belastingplichtig op Tenerife bent, de belasting aangifte en de controle van de Spaanse fiscus. 


Feestdagen 2023

Het jaar 2023 is begonnen en dan vallen de feestdagen op net iets andere dagen dan het jaar daarvoor.


Lees ook informatie over:Eerdere nieuwsberichten kunt u teruglezen op een aparte pagina van De Teiding.

Als u iemand kent die de nieuwsbrief graag wil ontvangen kunt u die hieronder opgeven.
Ook als uw partner de nieuwsbrief graag apart wil ontvangen.

nieuwsbrief tenerife

Tot het volgende nieuwsbericht over Tenerife.