Bezienswaardigheden en wat is er te doen in Callao Salvaje?

Bekijk alle bezienswaardigheden en attracties in Callao Salvaje en lees wat er te doen of te bezoeken is als u op Tenerife met vakantie bent.


El Balito.

Waarschijnlijk is deze beziendwaardigheid alleen bij enkele duikers en vissers bekend. Het is een bescheiden industrieel monument maar wel een bijzondere. Een oud vissersdok met een kleine pier op twee niveaus. Het bestaat uit de ruine van een loods, een overdekte maar open werkplaats voor bootjes, een kraan om boten uit en in het water te plaatsen en iets landinwaarts een kleine vuurtoren. Het is een ideale plek voor duikers vanwege de prachtige onderwater natuur. Het ligt net ten noorden van Callao Salvaje.


Playa Ajabo

Dit is een vrij nieuw en rustig strand. Het is omgeven door tuinen en ligstoelen en parasols zijn te huur. Er zijn sanitaire voorzieningen en een kleedruimte. Dit rustige strand kent het grootste deel van het jaar een rustige zee.Als u zin heeft in een wandeling, vindt u een aantal bars en restaurants vlakbij het strand. Of u kunt gaan genieten van de omliggende rust- en recreatiegebieden die eveneens van recente datum zijn.


Er komen steeds meer tips op de site.

Maar U kunt ons ook helpen met leuke "tips om te doen".

Met een paar regels tekst en 6 of meer door u zelf gemaakte foto´s maken wij uw tip compleet.