Bezienswaardigheden en wat is er te doen in Puerto Santiago?

Bekijk alle bezienswaardigheden en attracties in Puerto Santiago en lees wat er te doen of te bezoeken is als u op Tenerife met vakantie bent.

één van de weinige natuurlijke zandstranden van het westen van Tenerife
charco, het Spaanse woord voor scheepshelling waar vroeger de schepen het strand op gesleept werden. De omringende bebouwing herinnerd daar nog aan

Als u in Puerto Santiago bent kunt u een leuke wandeling langs de kust en over diverse boulevards maken naar Los Gigantes. Lees meer over de boulevard van Puerto Santiago en geniet van een heerlijk uitje aan de zonovergoten kust van deze badplaats.

.

Onze verontschuldigingen, maar dit is de enige pagina over "wat te doen" die nog niet af is. We werken er aan.


Charco La Vaca  - Museo del Pescador - Wandelen naar Los Gigantes  -  Paseo de Punta Blanca  -  De unieke zonsondergang  -  Bar route 66


Fiestas en Feestdagen bij Puerto Santiago.

Ook rondom bezienswaardige fiestas, romerias, markten en feestdagen is er veel te doen want in de buurt van Puerto Santiago zijn maar liefst 18 lokale feestdagen, fiestas en  andere evenementen waar u altijd gratis naar toe kan gaan. Bovendien zijn alle cafe´s, bars en restaurants vaak open en is er extra horeca wat u veel onverwachte genoegens biedt.
Hou er rekening mee dat het op die dagen druk kan zijn en dat het parkeren bij die evenementen soms lastig kan zijn.


Voor meer bezienswaardigheden en informatie over wat er te doen is kunt u terecht bij het toeristische kantoor in Puerto Santiago.

Bureau voor toeristische informatie in Puerto Santiago:

  • Adres: Avda. Marítima. Playa la Arena. 38683 Puerto Santiago, tegenover Playa de la Arena,
  • Routecode: 65J5+4W  Locatie ↗
  • Telefoon: 922 86 03 48
  • E-mail: turismo@santiagodelteide.es
  • Openingstijden ma.-vr. 07:30 - 15:00 uur. Juli, Augustus en September: ma.-vr. 07:30-14:00. Gesloten in het weekeinde en op feestdagen.

pagina: doen in Puerto Santiago

deteiding.nl