Lees de nieuwsbrief van oktober over nieuwtjes en foto´s van de bosbranden, over de koffie-ochtenden voor iedereen en overwinteren op Tenerife. Klik rechtsonderaan op elke pagina.

La Matanza, video, foto´s, weer en nuttige informatie?

Bekijk het weer, de kaart, een foto selectie, een video, bezienswaardigheden, vakantie tips en alle informatie over Tenerife en La Matanza.

La Matanza is na Tacoronte het meest uitgestrekte wijngebied van het eiland en telt talloze kleine en grotere wijngaarden. Bij de meeste kunt u wijn per liter kopen voor enkele euro´s als u zelf een lege fles meeneemt. Het dorp zelf heeft weinig te bieden maar aan de kust ligt een kleine haven, het aardige mini dorpje El Caleton.

Foto selectie van La Matanza.


Wijnen.

Een deel van de wijngaarden zijn in La Matanza niet zo lastig te vinden. Een aardige route is de cl. San Cristobal tussen Ravello en La Matanza. De wijngaarden behoren bij het gebied Tacoronta - Acentejo en hebben en DO kwalificatie  het geen zov eel betekent als: Vinos de Denominación de Origen. Als u bij, soms heel erg verstopte guachinches gaat eten kunt u deze wijnen voor slechts een paar euro per lite drinken.

Bergen.

Boven de brede zoom  wijngaarden zijn uitgestrekte bossen te vinden waar het goed wandelen is en waar prachtige vergezichten over de noordkant van het eiland te zien zijn. 


U kunt ons helpen met wat tekst of uw zelfgemaakte foto´s.

Tekst of foto´s plaatsen. We willen alleen foto´s die door u of uw vrienden gemaakt zijn. En indien u toevallig in Costa del Silencio bent zouden we het heel fijn vinden als u een paar foto´s voor deze site maakt.

De meest optimale instelling op uw camera voor deze site is ongeveer 2.0 megapixel in de verhouding 4:3.

En, liever alleen horizontale foto´s.