Lees de nieuwsflits van augustus over de haringdag, een puzzeltocht, nieuwe whatsapp groep en hoe een auto te kopen Klik rechtsonderaan op elke pagina.

La Guancha, video, foto´s, weer en nuttige informatie?

Bekijk het weer, de kaart, een foto selectie, een video, bezienswaardigheden, vakantie tips en alle informatie over Tenerife en La Guancha.

Video van La Guancha

La Guancha is een kleine plaats die verschlen tegen de bergen in het Noorden van Tenerife ligt. Het bevat 4 kapellen van verschillende schoonheid, Santa Catalina, Santo Domingo, San Lucas en El Calvario.
De omgeving rond de recreatie zone El Pinalete is één van de fraaiste ontspanninge gebieden van Tenerife.

Foto selectie van La Guancha.


De Virgen de la Esperanza ofwel Onze Lieve Vrouw van de Hoop is de patroonheilige van de gemeente La Guancha. De dag van de Virgen de la Esperanza is 18 december.


U kunt ons helpen met wat tekst of uw zelfgemaakte foto´s.

Tekst of foto´s plaatsen. We willen alleen foto´s die door u of uw vrienden gemaakt zijn. En indien u toevallig in La Guancha bent zouden we het heel fijn vinden als u een paar foto´s voor deze site maakt. De meest optimale instelling op uw camera voor deze site is ongeveer 2.0 megapixel in de verhouding 4:3.                            En, liever alleen horizontale foto´s.