Lees de nieuwsbrief van oktober over nieuwtjes en foto´s van de bosbranden, over de koffie-ochtenden voor iedereen en overwinteren op Tenerife. Klik rechtsonderaan op elke pagina.

Granadilla de Abona, video, foto´s, weer en nuttige informatie?

Bekijk het weer, de kaart, een foto selectie, een video, bezienswaardigheden, vakantie tips en alle informatie over Tenerife en Granadilla de Abona.

.

Video van Granadilla de Abona.

Grandilla is één van de plaatsen op Tenerife die verborgen schatten in zich bergt. Het centrum, de lokale markten en de boeiende folklore zij niet algemeen bekend. Haar centrale kerk, de San Antonio de Padua is een bezoek meer dan waard, net zoals de vele andere historische gebouwen in en rond het centrum. Een wandeling door dit bijzondere stadje is een aanbeveling.

Foto selectie van Granadilla de Abona.


Luchthaven Reina Sofia.

Veel bezoekers van Tenerife komen aan in Granadilla de Abona. Dat komt omdat de drukste luchthaven van Tenerife in die plaats ligt. De oude naam Reina sofia wordt niet veel meer gebruikt. Het staat nu bekend als Tenerife sur. De plaatsen Los Cristianos, Adeje en de andere grote toeristen bestemmingen liggen hier redelijk dichtbij. Deze relatief nieuwe luchthaven heeft een groot route netwerk naar alle landen van Europa.

Van de zee tot de cañadas.

De gemeente Granadilla de Abona strekt zich uit tot de rand van de Cañadas zodat u de gemeente in feite van daar uit ook kan zien. Door de grote hoogte, ver weg van de kust heeft Granadilla de Abona uitgestrekte natuur gebieden met een grote varieteit aan landschappen. Los Derriscaderos is een ongerept gebied vol met grillige rotsen met een typerende lichte kleur van puimsteen. Zo zijn binnen het gebied van deze gemeente bijna ongekend verschillende landschapen te zien. Stranden vanaf zeeniveau de tot aan de scherpe randen van de cañadas op 2300 meter hoogte.


U kunt ons helpen met wat tekst of uw zelfgemaakte foto´s.

Tekst of foto´s plaatsen. We willen alleen foto´s die door u of uw vrienden gemaakt zijn. En indien u toevallig in Granadilla de Abona bent zouden we het heel fijn vinden als u een paar foto´s voor deze site maakt. De meest optimale instelling op uw camera voor deze site is ongeveer 2.0 megapixel in de verhouding 4:3.                            En, liever alleen horizontale foto´s.