De nieuwsflits van juli is verschenen over aanhoudingen door de Guardia Civil. Klik rechts onderaan op elke pagina.

Home » Informatie » plaatsen op tenerife » doen in Tegueste

Bezienswaardigheden en wat is er te doen in Tegueste?

.Bekijk alle bezienswaardigheden en attracties in Tegueste en lees wat er te doen of te bezoeken is als u op Tenerife met vakantie bent.

.


Mercadillo de Tegueste.

Allerlei bezoekers komen elke week naar de Mercadillo de Tegueste om het beste te kopen van een vers aangevoerde produkten als groenten, lokale biologische producten, ambachtelijk brood en bereid voedsel, wijn, vlees, eieren, kazen, honing, en bloemen. De boerenmarkt in Tegueste vindt elke zaterdag en zondag plaats van 8.00 tot 14.00 uur.  Ervaar de ontspannen sfeer van een markt in "de tuin" van Tenerife.


Iglesia de San Marcos.

Iglesia de San Marcos Tegueste

In 1700 werd begonnen met het bouwen van deze kerk. Het gebouw heeft kenmerken van de Spaans - Arabische mudejar-stijl naar de mode van die tijd. Er is jarenlang aan gebouwd met steeds weer nieuwe toevoegingen en veranderingen. De Iglesia de San Marcos is nu een hallenkerk met drie schepen een toren, De portalen zijn omlijst met  hardsteen. Deze rustieke kerk bevat o.a. beelden van St. Marcus, St. Andreas, St. Laurence, St. Rita van Cascia en van Maria van de Rozenkrans.


Er komen steeds meer tips op de site.

Maar U kunt ons ook helpen met leuke "tips om te doen".

Met een paar regels tekst en 6 of meer door u zelf gemaakte foto´s maken wij uw tip compleet.