Welke facebook pagina´s zijn er over Tenerife?

Dat zijn er nogal wat en daar zijn hele nuttige facebook pagina´s bij. Een ander deel zijn verkapte commerciele pagina´s. Welke facebook pagina´s zijn de beste?

deteiding.nl


Als u zoveel mogelijk informatie over Tenerife wilt hebben is facebook een goede bron voor alles wat met Tenerife te maken heeft. Er zijn pagina´s waar u een bericht kunt plaatsen over excursies of attracties. U kunt vragen naar de beste pagina´s met informatie over het weer of het klimaat over Tenerife, al of niet per stad, dorp of strand.  Er is heel veel informatie op facebook over Tenerife en wat er te doen is. Doe dat dus vooral en stel uw vragen of plaats uw opmerkingen rustig op facebook.

Het kan echter voorkomen dat u een vraag stelt op een groepspagina die stiekem geleid wordt door een bedrijf of uitgeverij. Dan gaat het vaak niet meer over objectieve antwoorden maar over precies die excusrsies waar het bedrijf een aanbod heeft. Vaak is dat niet zo goed herkenbaar maar het betekent wel dat u bijvoorbeeld niet meer de beste prijs voor een uitje of dagtocht betaalt en dat is zonde van uw geld tijdens een vakantie die toch al niet goedkoop is.

Het komt heel vaak voor dat u een facebook pagina bezoekt van een iemand en daarbij heimelijk naar een adverteerder bij een groepspagina van diegene terecht komt. Dat geeft niet als u precies dat zoekt. Het kan echter ook zo zijn dat u daarmee uw kritische blik verliest. Nog veel vaker loopt u tegen aankondigen aan van optredens door artiesten of verhuur van huisjes terwijl de groepsnaam iets heel anders suggereert. We zijn een facebookgroep met informatie over Tenerife tegen gekomen waarop de laatste 23 berichten hele duidelijke of verkapte advertenties waren. Zoiets brengt u niet snel bij echt nuttige informatie. Natuurlijk is het noemen van een mooi, bezienswaardig dorpje, een leuke dienst, trip, wandeling of aanbevelenswaardig restaurant heel informatief en facebook pagina´s met zulke informatie plaatsen we graag.


Wat zijn de mooie, informatieve en onafhankelijke facebook pagina´s over Tenerife die (vrijwel) geen advertenties tonen?


Lokaal uit eten gaan in Tenerife: guachinches en andere lokale eetgelegenheden.

Dit is een groep die de authentieke Canarische keuken wil promoten met een extra accent op de lokale producten en tradities. Daarbij hebben guachinches, bodegons, en andere lokale eetgelegenheden die de Canarische levensstijl kleuren de voorkeur. Deze pagina is een absolute aanrader voor iedereen die de keuken van Tenerife wil ontdekken.


DigiTravels&Nature.

Als u wilt genieten van prachtige foto´s van Tenerife is deze facebookpagina zeer de moeite waard. De onderwerpen en de plekjes waar de foto´s gemaakt worden zijn bijzonder en het resultaat is kunstzinnig. Bij een aantal foto´s staat een nuttige toelichting. Alles bij elkaar kunt u deze pagina haast niet aan u voorbij laten gaan.


Tenerife paradise.

Deze groep doet precies wat de naam aangeeft. Het is bedoeld voor iedereen die van dit prachtige eiland Tenerife houdt. Hier kunt u uw foto´s van de mooiste plekjes van Tenerife plaatsen, U kunt afbeeldingen van bezienswaardigheden of van alles wat u de moeite waard vindt om te bezoeken op die pagina plaatsen.  De beheerders vinden terecht én met ons dat Tenerife zoveel meer te bieden heeft dan zon ,zee en strand.


Tenerife Vlaams Nederlands.

Als u graag informatie wilt hebben over evenementen, optredens en tentoonstellingen op Tenerife is dit een goede informatiebron. Op de pagina staan veel bijzondere foto´s uit het verleden en hedendaagse kunstzinnige foto´s die vrijwel allemaal op Tenerife gemaakt zijn. Tussendoor kunt u prachtige natuur opnamen van het landschap, de dorpen, steden en van de flora en fauna bekijken.


Vrienden in Tenerife.

Dit is de ontmoetingsplaats voor Nederlandstaligen  , Zowel geschikt voor iedereen die hier woont maar ook voor zij die hier naar toe komen en verder voor iedereen die van dit heerlijke eiland houdt. Deze groep is opgericht voor  vriendschappen, evenementen, discussies, foto's, video's, beperkt adverteren, kopen of verkopen, verhuren en om allerlei ervaringen te delen,


Canarische Eilanden Spain.

Een facebook pagina met foto's over de Canarische Eilanden en veel informatie. Als u foto´s heeft zijn ze altijd welkom maar stuur  geen foto´s van familie.  Post ook geen advertenties van verhuur appartementen of woningen die te koop staan, die laten de groep op haar pagina niet toe. Informatie over uitstapjes en excursies zijn altijd welkom.


Nederlandstaligen op de Canarische Eilanden.

In deze groep staat informatie over de Canarische Eilanden, over de verschillende dorpjes en hun omgeving, iets over toerisme, kunst, cultuur, literatuur en culturele activiteiten. Voor het overige gaat het over van alles en nog wat. Als je op de Canarische eilanden woont of elders op de wereld en heb je nieuws over iets wat plaats vind in deze omgeving plaats het dan in deze groep.


De teiding is een webpagina met inmiddels heel veel informatie over tenerife, haar cultuur en natuur, de dorpen en steden, de badplaatsen en de stranden en heel veel meer.

Daarmee willen we een zo breed mogelijke groep Nederlandstaligen aanspreken die zich graag laten informeren over tenerife.

Ook op facebook pagina´s staat mooie en nuttige informatie. Ook dat willen we graag tonen en daarom hebben dit overzicht gemaakt.

Er zijn niet zo heel veel facebook groepen die bijna volledig zonder advertenties en verscholen reklame werken maar bij de bovenstaande pagina´s kunt u goed terecht. 


Als u zelf een facebook groep of pagina heeft die vrijwel zonder reklame werkt dan vermelden wij uw pagina graag in bovenstaande lijst.

Als u om een andere reden ons iets wilt vertellen kunt u het onderstaande formulier ook gebruiken.

We zien uw bericht graag tegemoet.


Pagina: facebook pagina tenerife

deteiding.nl