Meebabbelen met andere bezoekers van De Teiding kan hier.

Het maakt niet uit of u een toevallige bezoeker of een hele regelmatige bezoeker op deze site bent. U kunt altijd mee babbelen.

Inloggen is niet nodig maar kan wel als u daar de voorkeur aangeeft.  En waarom niet?  Het is leuk om onder elkaar te babbelen.

U kunt inloggen met Faceboek, Google+ of Telegram.   Maar zonder inloggen kunt u ook meedoen.   Gewoon uw naam invullen zodra u met uw muis in het vakje "write a message" klikt.

We bewaren uw naam tot uw volgende bezoek.   Uitloggen kunt u door linksboven in het schermpje op de 3  lijntjes te klikken.

Het berichten scherm kunt u met uw pijltje op het blauwe balkje  bovenin verplaatsen naar waar u wilt. U kunt het schermpje met uw pijltje aan de linker, rechter en de onderkant groter of kleiner maken. Precies zoals u wilt.

Door op het kruisje te klikken is het scherm weg.  Het schermpje komt terug door te klikken op het blauwe vakje rechtsonder.

Al bezoekt u ons slechts één keer, als u een vraag heeft kunt u die hier altijd stellen.  U zou dan binnen één dag antwoord moeten hebben. Of veel sneller natuurlijk.