Lees de nieuwsbrief van maart over de oude steden op Tenerife en meer informatie over de zee. Klik rechtsonderaan op elke pagina.

Meebabbelen met andere bezoekers van De Teiding kan hier.

Het maakt niet uit of u een toevallige bezoeker of een hele regelmatige bezoeker op deze site bent. U kunt altijd mee babbelen.

Inloggen is niet nodig maar kan wel als u daar de voorkeur aangeeft.  En waarom niet?  Het is leuk om onder elkaar te babbelen.

U kunt inloggen met Faceboek, Google+ of Telegram.   Maar zonder inloggen kunt u ook meedoen.   Gewoon uw naam invullen zodra u met uw muis in het vakje "write a message" klikt.

We bewaren uw naam tot uw volgende bezoek.   Uitloggen kunt u door linksboven in het schermpje op de 3  lijntjes te klikken.

Het berichten scherm kunt u met uw pijltje op het blauwe balkje  bovenin verplaatsen naar waar u wilt. U kunt het schermpje met uw pijltje aan de linker, rechter en de onderkant groter of kleiner maken. Precies zoals u wilt.

Door op het kruisje te klikken is het scherm weg.  Het schermpje komt terug door te klikken op het blauwe vakje rechtsonder.

Al bezoekt u ons slechts één keer, als u een vraag heeft kunt u die hier altijd stellen.  U zou dan binnen één dag antwoord moeten hebben. Of veel sneller natuurlijk.