Het Borreluurtje.

Iedere 2e vrijdag van de maand van vanaf 17.00 uur tot…... zolang het gezellig is en er mensen zijn….


Wat doen wij zoal.

Dit is een Borreluurtje om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten . In de gezellige omgeving van de wijk La Paz in Puerto de la Cruz is een mooi terras met een vlotte bediening om aan het einde van de week het glas te heffen.  U begrijpt, zo wordt het een heerlijk begin voor een mooi weekeinde.

Kom dus ook op elke 2e vrijdag van de maand!

U hoeft heen lid te zijn. Iedereen is welkom..


Dit is een bezigheid van HC El Teide, een vereniging van Nederlandstaligen in Tenerife.

Er zijn meer activiteiten zoals deze.

Als u meer informate wilt over onze vereniging kan dat natuurlijk ook.

Op deze pagina staat ook veel informatie over tenerife. Bijvoorbeeld over alle plaatsen.

Locatie: InterMezzo.

Calle Castaño 3 in La Paz

38400 Puerto de la Cruz

Contact:

Yolande Breijinck

Whats-app:  031622981227


Meldt u op dat nummer aan voor de whatsapp groep om altijd op de hoogte te zijn. Immers, soms zijn er extra borreluurtjes.


Op 30 november vond het 16e borreluurtje van 2021 plaats waarbij we ook iets te vieren hadden.

Tussen de vele koetjes en kalfjes die er te horen waren voor en na het proosten op alweer een jubileum waren er kleine versnaperingen uit 3 keukens. U begrijpt, we zijn de tijd weer heel gezellig doorgekomen op het overdekte terras van Intermezzo en we hadden een bijzonderheid.
Nita woont op het moment van het proosten al 50 jaar op Tenerife en dat moest gevierd worden. U kunt daar op de bijgaande foto´s een kleine indruk van krijgen. We hebben overigens vast kunnen stellen dat "Het borreluurtje" met z´n gezellige en inmiddels vaste groep gasten één van de meest succesvolle onderdelen van onze vereniging is geworden. Dat heeft in dit geval extra luister gekregen door het jubileum van Nita én het luisterijke moment op de voorlaatste dag van het jaar 2021. Het was genieten!

Er is inmiddels heel voorzichtig de nieuwe traditie ontstaan dat iedere keer een andere liefhebber een borrelhapje meebrengt.


Op 14 februari was het eerste "Borreluurtje" een mooi begin met meer gasten dan verwacht. Leuk dat jullie er waren.


Verslag van "het borreluurtje" op 26 juni.

Binnen zeer korte tijd is het borreluurtje van Yolande een instituut geworden. Deze keer was er niet alleen een jarige maar waren er ook een stel sfeerzoekers uit het zuiden gekomen. Mede daardoor was het bestuur voltallig aanwezig en konden ook zij een gezongen hulde brengen aan de jarige met een glas cava in de hand.
Verrassend genoeg waren er bitterballen en u weet allemaal dat die door werkelijk iedereen gewaardeerd worden als een mooie begeleider van welke gezellige bijeenkomst dan ook. Alles bij elkaar: Leuk, heel leuk om er weer bijgeweest te zijn.


Verslag van het "Borreluurtje" op 12 juni 2020.
Voor het eerst sinds het aflopen van de beperkende maatregelen kwam een niet al te groot groepje van 8 leden bij elkaar op het terras van de Tennis Club la Quintana.
De formule staat als een huis, drankje of een kop koffie, individuele gesprekken, stralende zon en een vlotte bediening. Niets bijzonders dus en derhalve is het gezellig en met de nodige humor.
Precies zo als een korte ontspannende bijeenkomst moet zijn.
10 juli zijn we er weer. Tot dan.