Lees de nieuwsbrief van oktober over nieuwtjes en foto´s van de bosbranden, over de koffie-ochtenden voor iedereen en overwinteren op Tenerife. Klik rechtsonderaan op elke pagina.

U kunt op deze pagina kennis maken met het bestuur van de nederlandstalige vereniging El Teide.


Voorzitter: Peter Debets

Mijn naam is Peter Debets, geboren 6 juli 1942 in Rotterdam en heb nog 1 oudere zus.

 

Mijn beroepsmatige activiteiten liggen op het commerciële vlak en door diverse verkoop- en management opleidingen ben ik 16 jaar werkzaam geweest bij de kantoorinrichter Aspa, waarvan de laatste 8 jaar als directeur van Aspa Eindhoven en gaf leiding aan ca. 25 medewerkers.

Wegens reorganisatie werd ik gevraagd om naar het hoofdkantoor in Utrecht te komen om leiding te geven aan de verkoopgroep Kantoormachines voor heel Nederland en België, maar heb dit geweigerd en kreeg ik een gouden handdruk. Hiermee ben ik voor mij zelf begonnen als kantoorinrichter in Eindhoven, hetgeen niet zo’n succesvolle zaak bleek te zijn en heb ik mij toen gespecialiseerd in de completering van de administratieve werkplek. Te weten, archivering, ergonomie en werkplek scheidingen. Onder de naam 3d-tradelink, heb ik toen een zeer succesvol bedrijf kunnen maken en mij gevestigd in Breda, waar ik op het industrieterrein een bijzonder vormgegeven nieuwbouw heb neergezet, als een investering voor mijn pensioen.

 

Na 10 jaar, ik was toen 57 jaar heb ik dit bedrijf zeer goed kunnen verkopen en ben toen met mijn vrouw Corry veel gaan reizen en uiteindelijk hier op Tenerife mijn mooie appartement kunnen kopen en nog een ander 2 slaapkamer appartement voor als onze kinderen, familie of vrienden naar Tenerife wilde komen. Mijn hobby’s zijn Tennis, Tafeltennis, Golf en Bridgen, wandelen en theaterbezoek

 

Ik ben inmiddels 16 jaar lid van de nederlandstalige vereniging El Teide. In het bestuur ben ik nu aangesteld als voorzitter en hoop doormiddel van een modern beleid en een optimale betrokkenheid van mijn medebestuursleden en de groep Leeuwen, op een democratische manier mijn leiderschap te kunnen gebruiken om De Hollanclub naar de viering van het 50-jarig bestaan te leiden.


Vice voorzitter: Jeanine Pronk


Secretaris: Heleen Wemerman

Mijn naam is Heleen Wemerman, geboren op 04-12-1962 te Utrecht. Getogen in West-Friesland, Lutjewinkel, Winkel en Nieuwe Niedorp in de buurt van Schagen. Na 22 jaar een soort van, geëmigreerd naar Brielle, waar ik 4 kinderen heb grootgebracht. Heel actief was met een recreatieteam op campings waar wij stonden. Ook heel actief ben ik met de 1-aprilvereniging in Brielle. Als Poorter van 2016, een erepenning van de gemeente Brielle en de 1-aprilvereniging , waar ik trots op ben. 25 jaar lang de Geuzenkinderen georganiseerd en geleid, was een hele klus. Verder zat ik voordat we naar Puerto de la Cruz verhuisden in het onderwijs op de Talmaschool in Rotterdam, Crooswijk. Super leuke tijd gehad.

Nu zijn wij, Jan en ik, verhuisd naar Puerto de la Cruz, sinds 1 juni 2022. We hopen hier na onze avonturen op ons plezierjacht, waar wij ook woonden, hier een nieuw avontuur te beginnen. Tot nog toe bevalt het prima!


Penningmeester: Vacature


Ledensecratariaat: Heleen Wemerman


De Teiding is een reisgids met Informatie voor Nederlandstaligen op Tenerife.

pagina: het bestuur

deteiding.nl